Koemeikkipäivä

Tänään vietin “etätyöpäivän” kotona. Vaikka sitä ei varmaan kutsuta etätyöksi tässä tapauksessa kun harvemmin teen meikkejä samassa paikassa kovin montaa kertaa? :)

Ajattelin olla tehokas ja varasin koko päiväksi koemeikkejä. Harvinaista herkkua, että pysyy itse paikallaan ja asiakkaat tulevat luokse. Välillä ehdin pestä siveltimiä ja syödä vähän. Tältäkö tuntuisi, jos olisi oma studio jossa työskentelisi? Ylellistä ja helppoa, mutta ehkä pidemmän päälle hieman tylsä olla aina samassa paikassa. Onhan se mukava vaihtaa maisemia vähän väliä ja päästä tutustumaan esim erilaisten ihmisten koteihin.

Eräältä morsiamelta kuulin, että hän oli saanut miehensä menemään kosmetologille ihonpuhdistukseen kiristämällä, että joko kasvohoitoon tai hammaslääkäriin ja mies oli valinnut pienemmän pahan. Koko asiasta ei kuulemma saanut kenellekään miehelle kertoa, mutta itse hän tykkäsi ja kasvot näyttivät toki paremmilta, eli kaikki olivat tyytyväisiä. Toivottavasti jossain vaiheessa miehetkin voivat nauttia itsensä hoitamisesta ilman, että tarvitsee pelätä kavereiden reaktioita?

Toinen morsian oli käynyt muualla koemeikissä aikaisemmin, mutta tulos oli ollut niin “katastrofaalinen”, että hän viime hetkellä joutui hakemaan toista meikkaajaa. Ikävää, stressiä on varmaan muutenkin ihan tarpeeksi ennen häitä… No, nyt saatiin homma toimimaan ja hän lähti äsken tyytyväisenä ja toivoi, etten sairastu ja peru viime hetkellä. Sanoin, etten jätä pulaan, häät on kyllä sellainen tilaisuus, ettei sovi peruuttaa vähemmästä syystä kuin että on kuollut. Ja sekin on siinä ja siinä kelpaako syyksi. ;)

Yritän viettää mini-lomia pitkin kesää.. lauantait ovat varattu hää- ja juhlameikeille ja siinä välissä pitää tehdä koemeikkejä, mutta pariksi-kolmeksi päiväksi voi irrottautua ja lähteä maalle rentoutumaan. Jos siis olen hieman hidas vastaamaan sähköposteihin se johtuu siitä, että olen internetin ulottumattomissa välillä. Saatan jopa yrittää ottaa kokonaisen vapaan viikon, jos vain maltan olla ottamatta keikkoja. :)

Aurinkoista kesänjatkoa!