Elonmerkki

Olen vielä elossa. Olen vain ollut äärettömän laiska kirjoittamaan blogia.. Kyllä se tästä, syksyä kohden. :)

Kävin tänään Stockalla katselemassa MAC:in uutta pistettä, hienolta näyttää. Pitää palata asiaan ja tutustua tuotteisiin paremmalla ajalla. Toistaiseksi omassa pakissa löytyy poskipuna “plum foolery” ja vedenkestävät “fluidline” silmänrajausgeelit. Myös “paints”-tuubeja olen käyttänyt silmämeikin pohjustukseen. Hyvin pysyy, suosittelen!

Huomasin, että myös Ruotsalainen Kicks kosmetiikka-
myymälä on ilmestynyt Kaivokadun tunneliin. Pienet putiikit ovat siinä ihania, että niissä saa usein tosihyvää palvelua. Jos esimerkiksi on metsästämässä uutta meikkivoidesävyä voi pyytää apua myyjiltä, jotka useimmiten ovat ammattitaitoisia kosmetologeja ja/tai meikkaajia.

Loppukesän juhlameikkeihin voi hakea uutta inspiraatiota vaikka näiltä sivuilta: “Sminkans värld“. Itse häivyttäisin ja pehmentäisin osan meikeistä, mutta väri-ideoita hänellä on vaikka muille jakaa. Kuvien katselemiseen ei tarvitse osata ruotsia. :)