Välineurheilua

Olipas kiva, monipuolinen päivä. Sopivassa määrin työtä, shoppailua, ystävän kanssa hengailua ja terassilla istumista. :)

Aamulla tein meikkiä, sitten olin työpalaverissa liittyen yhteen mielenkiintoiseen projektiin. Kerron siitä lisää parin viikon kuluttua kun asia on ajankohtainen.

Tämän jälkeen tein yhden koemeikin ja sitten lähdin ostamaan uusia siveltimiä. Siihen saisin vaikka kuinka paljon aikaa kulumaan.. rakastan työvälineitäni. Ne ovat ystäviä jokaikinen ja ilman niitä en pärjäisi mitenkään.

Hyvillä välineillä pystyy tekemään kaunista jälkeä hieman huonommallakin kosmetiikalla, mutta huonoilla välineillä ei saa tehtyä hyvää jälkeä vaikka olisi kalleimmat meikit käytössä.

Tosin siinä vaiheessa kun siveltimet rupevat olemaan sen näköisiä, että en halua enää pitää niitä asiakaskäytössä, otan ne henk.koht. käyttöön. Oma naama on niin tuttu, että se lisää mukavasti haastetta kun yrittää tehdä siistin silmämeikin siveltimellä, jonka harjakset sojottavat joka suuntaan. ;)

Kävin vielä ostamassa hieman meikkejä. Meikitkin ovat yllättäen lähellä sydäntäni, mutta niiden suhteen olen käytännöllisempi. Jokainen purkki joka pääsee pakkiin on lisää kannettavaa, joten pyrin olla hankkimatta kovin paljon ylimääräistä vaikka toki innostun välillä. Yritän karsia pakista jotain pois kun lisään uuden tuotteen.

Ennen kun nautiskelin ystävän seurassa viimeisistä auringonsäteistä terassilla poikkesin vielä ekokaupassa. Sielläkin saan aina tovin vierähtämään kun tutkiskelen uteliaana hyllyjä. Nyt tuli ostettua m.m. luomu-
Marseillesaippuaa. Eli tästä lähtien siveltimeni ovat ekologisesti puhdistettuja. :)