Glamouria ja rokkia

Nyt jää taas Taiteiden yö kokematta kun pitää herätä huomenna viiden jälkeen aamulla tekemään häämeikkiä. C’est la vie.

Itse asiassa pitäisi jo olla nukkumassa, jotta saisi täydet kahdeksan tuntia kauneusunta. No, onneksi meikit on olemassa, pitää siis herätä vielä aikaisemmin, jotta saa itsensä näyttämään pirteältä. ;)

Olin tänään tekemässä kuvausmeikkiä erään naismuusikon promokuviin. Neljä tuntia vierähti, mutta upeita kuvia tulee varmasti. Kauniit kasvot, upeat huulet, miljoona pisamaa ja iso, punainen tukka. Tuolla reseptillä ei voi mennä pieleen. Tein hieman sumuisen silmämeikin ja oranssinpunaisen, vahvan huulimeikin. Silmiin lisäsin nipun ripsitupsuja, glamour-kuviin omat ripset eivät yksinkertaisesti riitä ja irtoripsillä saa ihanan intensiivisen katseen.

Sovittiin, että saan laittaa kuvia myös omille sivuilleni, joten näytän myöhemmin mitä saatiin aikaiseksi. Kuvaajana toimi taas Vertti Teräsvuori, jonka kanssa on aikaisemminkin tullut tehtyä hienoja kuvia. Hän oli hankkinut uusia linssejä Saksasta ja kiroili vähän väliä kun ne eivät oikein toimineet nykyisen kameran kanssa, oli ongelmia tarkentamisen kanssa. Onneksi glamour-kuvien sopii olla aika pehmeitä.. ;) Ei sentään, luotan täysin hänen kykyihinsä, erittäin taitava kuvaaja.

Eilen oli Helsinki-Filmin ennakkonäytös Ganes-elokuvasta, loistava leffa. Tuttuja naamojakin näkyi valkokankaalla, vaikka joitain ei meinannut ihan heti tunnistaa.