Viihderikas syksy

Sellainen käsitys on olemassa naisista, että me pystyisimme tekemään monta asiaa samaan aikaan. En tiedä muista, mutta minun kohdalla se ei ainakaan pidä paikkansa. Jos keskityn johonkin, en välttämättä huomaa asioita ympärilläni. Välillä se on ihan hyödyllinen ominaisuus, toisinaan ei.

Radio Vegan Sissi-ohjelman tekijät kävivät täällä haastattelemassa minut samalla kun tein toiselle heistä meikkiä. Oli kiva höpöttää heidän kanssaan, mutta välillä tuntuu, että kun keskityn tekemiseen, suu käy autopilotilla, eli mitäköhän sinne nauhalle mahtoi tulla..? ;) Viime kerralla oli helpompaa kun istuttiin vain pöydän ääressä ja kerroin meikeistä.

Syysahdistus meinasi pikkasen iskeä, kun yhtäkkiä piti vaihtaa kivat kesätopit pitkähihaisiin. Eilen tein pari koemeikkiä ja soittelin ensi viikolla kuvattavan Ennätystehtaan vieraille, jotta laittaisivat sopivia vaatteita päälleen (ei samanvärisiä kuin tausta eikä pienikuvioista kangasta, koska se saattaa tv-ruudussa vilistä). Illalla oli aivan pakko lähteä keskustaan ostamaan vähän syysvaatteita. Kyllä piristi! Ja sitten kotiin katsomaan Sinkkuelämää. Onpas nyt urbaani olo. ;)

Olen yrittänyt aktivoida tv-katsomistani, onhan se ihan mukavaa istua teekuppi kädessä sohvalla ja seurata muiden toilailuja. Katselin m.m. Pussycat Dolls -sarjaa. Meikeissä olikin näkemistä – sumuista silmämeikkiä, irtoripsiä, huulikiiltoa ja glitter galore. Upeita lavameikkejä! Hauskaa oli myös huomata, miten naiset tukevat toisiaan. Kun on itseluottamusta niin on varaa tsempata muita ja olla ystävällinen. Go girls!

Löysin vihdoin netistä tietoa myös tv-sarjasta “Gränsfall – Rajatapaus” jota kuvattiin viime syksynä Inkoossa. Sarja esitetään ilmeisesti Ylen FST5-kanavalla tiistaisin 27.11 alkaen kl. 22.00 (3 jaksoa).

Illalla on Puutarhaunelmien karonkka. Grillaamista, saunomista ja uimista luvassa, saattaa olla viimeinen kerta vähään aikaan kun on näin kesäistä ohjelmaa tiedossa.