On se jännää…

“Tämä on erittäin nolo tilanne Teille, sekä ihmisenä, että naisena…” Näin alkaa seuraava Pasila-sarjan jakso, jonka meinaan kohta katsoa. Ihanaa, juuri tätä tarvitsen. Mikään ei voita Pasila-terapiaa kun elämä stressaa. ;)

Huomenna alkaa Ennätystehtaan kuvaukset Hanasaaren voimalaitoksessa. Taas pääsee tapaamaan monenlaisia mielenkiintoisia ihmisiä, sitä odotan innolla. Hoidan maskipuolen lisäksi juontaja Eppu Salmisen puvustuksen, joka hieman stressaa, kun en ole aikaisemmin tehnyt moista.

Kävin viime viikolla valikoimassa vaatteita vaatesponsorilta. Eppu sovitti niitä eilen ja sen jälkeen taittelin housujen lahkeita jotta istuisivat. Puvuntakin hihat olivat myös liian pitkät, mille ei valitettavasti voi tehdä mitään, koska puku on lainassa. Yritin etsiä hänelle toista pukua, mutta ilmeisesti pitää jossain vaiheessa ehtiä käydä korjaamassa hihoja joka tapauksessa. Onneksi juontajan ei tarvitse koko ajan olla puku päällä, look saa olla vähän rennompi.

Tuotantoyhtiön vaatehuone näytti siltä, että siellä oli räjähtänyt, vaaterekit olivat levinneet lattialle ja tavaraa oli kasattu ovensuuhun asti. Vaatteiden lisäksi löytyi m.m. pressuja ja patjoja, kankaita, jätesäkillinen muoviankkoja… Siivosin koko vaatehuoneen epätoivoisessa yrityksessä löytää pari ainoalle kengälle joka olisi jokseenkin sopivan kokoinen. Toista kenkää ei löytynyt. Jännää… ;)

Vyö löytyi sentään, mutta nahanreijittäjä on sellainen vehje, jota ei ikinä löydä kun sen tarvitsee. Ostin uuden ja pidän sen visusti tallessa myös seuraavaa kertaa ajatellen. Sukkia ostin vinon pinon, helpompi kun niitä on tarpeeksi niin ei tarvitse pestä koko ajan.

No, eiköhän asiat järjesty, onneksi kyse ei kuitenkaan ole elämästä ja kuolemasta. Mukavaa työviikkoa kaikille! :)