Ennätyspäiviä

Ensimmäinen kuvauspäivä oli aika katastrofaalinen, olimme reippaasti aikataulusta jäljellä ja vedettiin melkein
12 h putkeen ilman ruokataukoa. Olin varautunut pahimpaan ja tuonut eväitä mukaan jotka huitasin alas parissa minuutissa. Vieraat olivat mukavia, mutta työporukan hermot olivat sen verran tiukalla, että ei ihan kauheasti hymyilyttänyt illalla.

Onneksi seuraava päivä oli mahtava. Ihania vieraita, eli ennätyksentekijöitä, sain m.m. halauksen maailman vahvimmalta naiselta. :) Kauheaa tunnustaa, mutta ajattelin, että sieltä tulisi joku karskimpi nainen, mutta paikalle ilmestyikin aivan ihastuttava, tunteellinen ja kaunis atleetti. Nolottaa, minä kun pyrin olemaan ennakkoluuloton. Hyi Heidi.

Vaarallisiakin temppuja on ollut, katselen välillä vierestä sydän kurkussa hermoillen vieraan puolesta. Kun teen meikkiä jollekin ja tutustuu hieman, syntyy aina jonkinlainen yhteys. Tilanne on kuitenkiin aika intiimi, kun seisoo ihan vieressä ja koskettaa toisen naamaa ja hiuksia. Välitän meikattavistani ja haluan pitää heistä huolta, jotta heillä on mukavaa olla kuvauksissa. :)

Yksi valitettava tapaturma kävi eilen, kun eräs vieras sai haavan jalkaansa. Ensiaputaidot piti kaivaa muistista esille, taisi olla lukiossa kun kävin ensiapukurssit, mutta näköjään jotain oli vielä tallessa. Hyvin kävi, huh, vieras selvisi tikeillä. Hän vastasi onneksi tekstiviestiini illalla, joten ei tarvinnut olla pahasti huolestunut pidempään.

Puvustajan huomma on osoittautunut aika monipuoliseksi, valitsen Epulle vaatteet fiilispohjalta ja yritän seurata pimeässä ja pölyisessä tehdashallissa, että ne eivät ole ihan paskaiset kun kamera käy. Olen myös kuivattanut t-paidan kainaloista hikisiä läiskiä hiustenkuivaajalla, pessyt sukkia ja kuraisia hihoja käsisaippualla ja lainannut sukkia rekvisiitaksi, jotta eräs ennätys saatiin tehtyä.

Motoksi on kehkeytynyt “päästään helpolla” joten kun yhtenä päivänä kuvataan kaksi eri jaksoa ja välillä voi tulla vaihtoja, niin kaikkein vaivattominta on, että Eppu laittaa ekaan jaksoon paidan ja seuraavaan jaksoon vetää siihen esim neuleen päälle. Jos ottoja tehdään vuorotellen molempiin jaksoihin voi sitten venkslata neuleen kanssa, eikä tarvitse ruveta vaihtamaan housuja yms.

4 kommenttia

 1. Inna 08/09/2007

  Kuvaatteko kauankin ohjelmaa? Onko sinulla tänä aikana aikaa tehdä muita töitä lainkaan?


 2. Heidi 09/09/2007

  Tämä oli tällainen lyhyempi rupeama, tänään oli viimeinen kuvauspäivä. Reippaat 12 h oli taas. :)

  Mutta saa siis toki olla yhteydessä!


 3. Jenni 10/09/2007

  Saitkohan meilini? Kyselin yksityisopetuksesta.


 4. Heidi 10/09/2007

  Kiitos, tuli perille. Laitankin tästä pian vastausta tulemaan. :)


Comments are closed.