Vihdoin takaisin

Ihanaa olla taas täällä! Siis netissä. :) On ollut yhteysongelmia, eli olen viimeisen viikon aikana päässyt vain hetkittäin netissä käymään, ei toivoakaan kirjoitella blogia. Toivottavasti toimii jatkossa paremmin.

Matka oli mielenkiintoinen, matkailu tunnetusti avartaa ja varsinkin tuonkokoisessa kaupungissa. Olin viikon verran Los Angelesissa, ja vaikka se onkin yksi maailman “elokuvapääkaupungeista” (tuottavat yli 300 leffaa vuodessa), en miettinyt töitä sen enempää.

Tein toki ystävälle iltameikin kun kävimme ulkona, mutta koska mukana oli vain yksi sivellin, se piti tehdä osittain sormilla ja pumpulipuikoilla. Ihan siisti “sooty eyes” tuli kuitenkin. :)

Päivää ennen matkaa kävin tekemässä maskit kahdelle henkilölle tv-sarjan pilottiin. Kyseessä oli lyhyt keskusteluohjelma ja keskustelu oli todella mielenkiintoinen, toivottavasti sarja toteutuu. Siinä tapauksessa kerron siitä lisää myöhemmin.

Kill Bill -elokuvat tuli katsottua uudestaan. Ai ai, mitä veriklaffeja.. ;) No, tuolla verimäärällä ei kukaan maskeeraaja voi pysyä täysin kärryillä. Osa verestä oli jenkkimäiseen tyyliin aika feikin näköistä oranssinpunaista. Suomesta ei taida saada tuollaista verta, erikoisefektimies Ari Arvolalla oli “jenkkiläistä verta” Suojelijoiden kuvauksissa ja se oli todella pigmenttipitoista ja rasvaista, eli pysyy hyvin. Vetisemmät tekoveret näyttävät taas tuoreemmilta ja aidommilta, mutta niitä saa lisäillä vähän väliä, juuri ennen kun kamera käy.

Heh, tosin vertailtiin paljon veriä ja värejä kuvauksissa, ja kerran Ari tuli näyttämään kädellään yhtä laatua, joka ei mielestäni näyttänyt kovin aidolta. Kävi ilmi, että hän oli oikeasti leikannut sormensa.. ;) Oikea verikin on aika eriväristä, riippuen mistä kohtaa se on vuotanut. Veri joka tulee “syvempää” on tummempaa ja paksumpaa.

Noniin.. tähän on hyvä lopettaa?? ;)

Mukavaa, tunnelmallinen syksy on täällä, Halloween- ja muut kivat bileet tulossa – muistakaa varata juhlameikit ajoissa niin tiedätte olevanne viimeisen päälle mahtavan näköisiä juhlahumussa.

Ihanaa syksynjatkoa!