Kuvauksellisin 2007

Mallit.fi järjesti”Kuvauksellisin 2007″ -kisat ja kävin tänään Tampereella tekemässä voittajalle kuvausmeikkiä. Pitkä mutta antoisa päivä.


Nina poseeraa tottuneesti ja Suvi napsii upeita kuvia

Halusimme ottaa Ninasta monipuolisia kuvia, joten hänelle tehtiin kolme täysin erilaista tyyliä. Ensimmäinen oli raikas nude-look, hiukset ponnarille ja “meikittömät” kasvot.

Seuraava kokonaisuus oli kuvassa näkyvä tyylikäs lady joka oli kuin suoraan Bond-leffasta. Lämpörullat hiuksiin ja tummahko glamour-meikki sekä irtoripsiä.

Sitten tein kissamaisen, tumman silmämeikin, aavistus pinkkiä luomille ja neutraalit huulet. Hiukset suoristin ensin ja sotkin sitten vahalla ja tupeerasin. Lopputulos oli aika “rock”. Suvi-valokuvaaja otti tuulettimen edessä myös sensuellimpia kuvia jossa Nina näytti aivan uskomattoman kauniilta. Odotan innolla, että pääsen näyttämään kuvia täällä. Hyvää kannattaa odottaa. :)

3 kommenttia

 1. Nina 19/10/2007

  Olen se onnellinen voittaja, joka pääsi Heidin meikattavaksi ja Suvin kuvattavaksi. Päivä oli pitkä, mutta äärettömän mukava ja antoisa. Heidille suuri kiitos, että jaksoit matkustaa Tampereelle asti ja erityiskiitos loistavista meikeistä. Olet loistava ammattilainen!!
  Nähdään;)


 2. Anne 19/10/2007

  Pääsin sivusta seuraamaan kahden loistavan ammattilaisen työskentelyä. Yhteistyö sujui ja lopputulos oli kerrassaan upeaa. Haluan lämmöllä suositella kaikille Heidin upeaa kädenjälkeä. Hän on Ammattilainen työssään.


 3. Heidi 19/10/2007

  Voi kiitos… ihana kuulla. :)

  Mukavaa syksynjatkoa teille!!


Comments are closed.