Kuvauksellisin 2007 – kuvia

Mallina oleminen on näyttelemistä. Kameran edessä ei voi vain seistä ja näyttää kauniilta, vaan kameraan pitää saada kontakti, joka välittyy ihmiselle, joka katsoo kuvaa. Kärsivällinen ja joustava saa myös olla.. mikä todellisuudessa on erittäin epämukava asento saattaa näyttää hyvältä kuvassa. :)

Puhdas ja kaunis look.

Kohtalokasta glamouria.

Asennetta.

Sensuellia keimailua.

Kuvat: Suvi Roiko
www.studiosuviroiko.com
Malli: Nina M. / Mallit.fi

10 kommenttia

 1. Hassua 20/10/2007

  Outoa miten kauneusmieltymykset voivat olla niin erilaisia. TUO pyylevä nainen ei miellytä erityisesti silmääni, ‘keimailu’ kin on niin… kaunista katseltavaa. ainoa onnistunut kiuva on ensimmäinen look, photosopilla muunneltuynja tietysti. Ihme ettei masllin kasvojen epäsopusuhtaisuuksia poistettu kun on ihoakin blurrailtu. Hui muuten mikä otsa : DDDDD NO, olen todella tarkka näisä aisoisaa ja voin sanoa että mari on täydellinen, muistuttaa nina heralaa


 2. Hassua 20/10/2007

  tost jäi et säki oot näätti huoomaan vaan kaikki virhet eka jos niitä on!!!! (korkea otsa, kulmakarvat, vähän huonosti istuva meikki, pyöreähkö kasvonmuoto).


 3. Inna 20/10/2007

  Jos on todella noin tarkka ihminen, miksei katso miten oikeinkirjoitus sujuu?


 4. Heidi 21/10/2007

  Jätän hassut kommentit omaan arvoonsa. Kuka tahansa osaa kritisoida, mutta vaatii luonnetta olla rohkaiseva. :)

  Jos luet Nina, älä välitä yhtään – olet Upea! Sinulla on kaunis luusto. Muista, että niistä piirteistä, jotka ovat erikoisia, tulee usein parhaat vahvuudet. Esim Julia Roberts häpesi nuorempana suurta suutaan ja nyt se on hänen “trademark”. Onnea ja menestystä!


 5. Keijo 21/10/2007

  Ensiksi nimim. Hassua voisi panostaa enemmän oikeinkirjoitukseen, kuin kauneuden arviointiin. Toiseksi kuvissa oleva nuori nainen näyttää upealta kuvissa, ja erottuu niissä edukseen. Toivon tälle kauniille nuorelle naiselle menestystä ja kaikkea hyvää jatkossa. Ole rohkeasti ylpeä kauneudestasi.


 6. Titta 21/10/2007

  Hienoja kuvia alan ammattilaisilta.
  Mielestäni tyttö on kaunis, eikä meikissäkään
  ole mitään vikaa!
  Erityisesti pidin kulmakarvojen väristä ja meikin raikkaudesta.


 7. Joonas 23/10/2007

  Vau…taidan opiskella valokuvaajaksi, kun työedut on näin loistavat. Upeeee nainen!!!!!!!


 8. Kaisa 29/10/2007

  Tule mukaan beta-testaajaksi Glossyyn!

  Kohta aukeava Glossy.fi on kuluttajille tarkoitettu kosmetiikan arviointipalvelu. Etsimme palvelulle testikäyttäjiä kehittämään palvelua yhteistyössä kanssamme. Testikäyttäjillä on myös mahdollisuus saada ilmaiseksi kosmetiikkatuotteita testattavaksi. Jos olet kiinnostunut kosmetiikasta ja haluat osallistua palvelun kehitykseen, käy jättämässä yhteystietosi osoitteessa http://glossy.fi ja kutsun sinut mukaan!

  Kaisa, Glossyn tuottaja


 9. riitukka 08/11/2007

  Kyllä on kaunis nuori nainen, ainesta vaikka mallimaailmaan! Ihanan luontevan oloinen ja meikki täydellinen.


 10. konna 12/10/2009

  Minun mielestäni mallilla on kyllä täsmälleen sama, jäätyneen oloinen ilme joka kuvassa, eikä kontaktia kameraan löydy muuten kuin ensimmäisessä kuvassa. Nätti tyttö kyllä, ei siinä mitään.


Comments are closed.