Terveisiä avaruudesta

Eräs yritys järjesti asiakkailleen avaruusbileet ja kävin tekemässä työntekijöille aiheeseen sopivia meikkejä.

Jenkeistä oli tilattu hienoja Star Trek -paitoja miehille ja naisilla oli metallinsävyiset asut. Miehille tein metallinhohtoiset korostukset, vahvat varjostukset ja kulmat. Yksi miehistä oli onnessaan kun sai näkyvät kulmakarvat, hän oli sitä mieltä, että voisi ruveta päivittäin piirtämään ne itselleen. :)

Kaikilla oli erilaiset peruukit ja naiset olivat ostaneet kilsanpituisia, erivärisiä glitter-irtoripsiä itselleen. Olin neuvonut heitä ostamaan sellaisia, missä on mahdollisimman ohut nauha, koska ne ovat käytössä mukavammat ja helpompi kiinnittää. Kuitenkin totuttelemiseen menee aina vähän aikaa, oli hauska katsoa vierestä kun naiset avasivat silmät ripsien kiinnityksen jälkeen varovasti ja kauhistelivat, miten isot ne olivat, näkökentän reunassa “ihan kun olisi pitkät otsahiukset”.

Siinä vierähti tovi kun tein naisille asuun, peruukkiin, irtoripsiin ja luonteeseen sopivan meikin. Taustalla soi 70-luvun musiikki ja tunnelma oli hyvässä nousussa. Kun lähdin, paikalla oli Star Trek -miehistön lisäksi monenlaista avaruushahmoa. Oli m.m. veikeä avaruus-Peppi, jolla oli pitkät oranssit hiukset ja siniset irtoripset sekä ylväs avaruus-Kleopatra, jolla oli kullansävyinen meikki, pitkät ruskeat hiukset ja kultaiset irtoripset.

Toivottavasti oli oikein onnistuneet bileet!