Sekalaista keikkaa

Hmm, mitä on tullut tehtyä viime aikoina? Vähän kaikkea näemmä, vaikka tuntuu, että ei saa mitään aikaiseksi kun on niin pimeää ja sateista. No, jos hyvin käy maailma kirkastuu pikkuhiljaa ja saamme hieman kauniimpaa talvisäätä! Sitä odotellessa kirkasvalolamppu piristää ja sen valossa on hyvä tehdä aamulla meikkinsä. :)

Tein häämeikin rohkealla morsiamelle, joka asteli kirkon käytävää pitkin mustassa hääpuvussa. Meikki oli myös räväkkä; kaunis ruskea iho, upeat tummat silmät ja vaaleat huulet sekä paljon ilmettä piristävää poskipunaa.

Itsenäisyyspäivämeikkiä tein eräälle uljaalle naiselle, jonka olen aikaisemminkin meikannut. Hän ei tosin ollut menossa varsinaisiin linnanjuhliin, mutta kylläkin linnaan juhliin. Siis oikeaan, vanhaan linnaan. Toivottavasti oli hienot bileet.

Tapasin uuden valokuvaajan kun kävin maskeeraamassa pariskuntaa James Bond/Matrix-tyyppiseen julisteeseen. Molemmilla malleilla oli tummat hiukset, miehellä tumma puku ja naisella musta iltapuku. Tein naiselle tumman silmämeikin, siloitin hänen pikimustat hiuksensa ja viimeistelin kiiltolakalla. Kun valokuvaaja vielä sai haluamansa asenteen irti heistä lopputulos oli oikein näyttävä.

Sain äsken mailitse nähtäväksi raakaversion kuvasta joka on upea, mutta en valitettavasti saanut lupaa laittaa sitä nettiin. Mielettömät kehut sain kaupan päälle: “meikit toimi hienosti ja olit mahtavan ihana”. Lisää tällaisia kehuja kansalle – laitetaan hyvä kiertämään! :D

Kävin Vantaalla tekemässä juhlameikin syntymäpäivä-
sankarille, vaikka tilanne tuntui lähinnä meikkiopastukselta kun koko perhe kokoontui uteliaana seuraamaan muutosta. Hauskaa oli kyllä, aviomies otti kuvia tauotta ja jopa videokuvasi välillä, itse syntymäpäiväsankari ei ollut kovin innostunut huomiosta. ;) Punertavasta atooppisesta ihosta tuli kaunis ja heleä kun laitoin pohjalle kunnolla kosteutta, sitten punaisuuden taittavaa peitevoidetta ja kosteuttavaa meikkivoidetta. Lopuksi viimestelin ohuella peitevoiteella sekä kevyellä puuteroinnilla. Kun iho on tasainen on helppo homma tehdä näyttävä juhlameikki.

Meikkauksen jälkeen lähdin pimeään, sateiseen iltaan kohti bussipysäkkiä ja perillä tuijotin ihmeissäni aikatauluja; 45 minuuttia seuraavaan bussiin! Lähdin huimassa vasta-
tuulessa etsimään toista pysäkkiä. Tuntui, että jouduin raahaamaan laukkujani perässä, koska tuuli painoi niitä taaksepäin. Löysin jossain vaiheessa bussitolpan ja jäin lepuuttamaan käsivarsiani siinä toivossa, että palautuisivat normaalipituuteen. Onneksi pimeydestä ilmestyi hahmo ja selvisi, että bussi oli tulossa kohtapuolin. On tää glamoröösiä hommaa. ;)

Olin myös maskeeraamassa osallistujat Ennätystehtaan finaaliin, jännä paikka oli nähdä kuka voitti auton itselleen. Studiovalo oli aika raju, juontajaa piti ruskistaa aika lailla valkoisen paidan takia, ettei naama näytä ruudussa aivan kalpealta.

Huomenna tulee viimeinen osa Gränsfall-sarjasta FST5-kanavalta. Aika kivalta on näyttänyt, hyviä näyttelijöitä. Heh, saas nähdä onko minun kahden sekunnin “kohtaus” leikattu pois, jossa ilmestyn sihteerin roolissa naispuolisen poliisin ovelle ja ilmoitan, että hänellä on vieras. ;)

Lämpöä ja tunnelmaa pimeään iltaan!