Työkaverina kiire

Ensin ilmoitusluontoista asiaa – sähköpostiosoitteessa <info@heidimakeup.com> on ollut häikkää, eli sähköpostit tulevat lähettäjälle takaisin. Myöskään nettisivulomakkeen kautta lähetetyt tarjouspyynnöt eivät ole tulleet minulle perille. Asia korjaantunee parin päivän sisällä, jolloin voi lähettää meilit/pyynnöt uudestaan. Pahoittelen, jos olet joutunut odottelemaan vastausta!

Olin kaksi päivää sairaalassa tekemässä työntekijöille meikkejä, heistä otettiin virallisia kuvia henkilökortteihin. Mahtavaa, että heillä satsattiin tähän asiaan, monessa firmassa työntekijät häpeävät hetkessä napattua kuvaa joka ei ole millään tavalla edustava ja jota sitten pitää kantaa kaulan ympärillä vuosikaudet.

Ironista kyllä sairastuin sairaalakeikan jälkeen ja jouduin järjestämään tälle päivälle itselleni tuuraajan kun flunssa iski epäsopivasti. Tosin ainahan se taitaa tulla epäsopivasti. :) Loppuviikon pitää olla tolpillaan joten tämä flunssa saa yhden päivän aikaa pakata ja lähteä.

Tänään kuvattiin yhteiskuva yrityksen omistajaperheestä samaan vuosikertomukseen, josta kerroin viimeksi. Mielenkiintoista, miten eläviä nämä kuvausjärjestelyt usein ovat. Tarkoitus oli, että aikaa olisi hyvin sekä meikkaukseen, hiustenlaittoon että valokuvan ottamiseen. Kuvattavia samaan kuvaan oli 7 henkilöä, joista 2 naista ja 5 miestä. Valokuvaaja vaihtui lennossa ja yhtäkkiä selvisikin, että kuvattavilla oli vain tunti aikaa saada kuva otettua. Ja seitsemästä henkilöstä 4 olikin naisia ja 3 miehiä. Kiehtovia viime hetken sukupuolivaihdoksia. ;)

Tällaisella keikalla sopii vain toivoa, että naiset ovat laittautuneet nätisti, itse ehtii vain viimeistellä puuterilla ja tehdä pieniä korjauksia. Puolessa tunnissa ei ihmeitä ehdi tehdä, vaikka joskus tuntuu, että välillä kuvitellaan, että normaalit aikarajoitukset eivät koske maskeeraajien työtä. Esim eilen sairaalassa meikattavia henkilöitä oli yhtäkkiä paljon enemmän kuin mitä oli tarkoitus ja kun valokuvaajan piti lähteä 10 minuutin kuluttua oli vielä kaksi naista vuorossa. Saatiin toki kuvat otettua…

1 kommentti

  1. Heidi 14/02/2008

    Meiliongelma on nyt korjattu. Eli sähköposteja voi taas lähetellä ja tällä kertaa lupaan vastata. :)

    Hyvää ystävänpäivää! @–>—–


Comments are closed.