Uutiskasvoja

Maailma on pieni. Menin pitkästä aikaa tekemään meikkejä Nelosen uutisiin ja törmäsin heti aulassa kovin tuttuihin kasvoihin. Yritimme molemmat miettiä missä olimme tavanneet. Näitä tilanteita tapahtuu usein, kun yleensä muistan kasvot hyvin, mutten välttämättä missä yhteydessä olen ne nähnyt. Tosin muistan vielä paljon paremmin sellaisia kasvoja, joita olen meikannut, ne tuntuvat aina kovin tutuilta. :)

Keksimme lopulta, että hän oli ollut töissä siinä videovuokraamossa, jossa kävin kun asuin Espoossa. Onneksi selvisi, muuten jää “vaivaamaan”. Mietin vieläkin välillä missä ihmeessä olen tavannut erään lyhytelokuvan näyttelijän aikaisemmin. Olimme molemmat sitä mieltä, että toinen on tutut näköinen, mutta ei keksitty mitään yhteyttä. Ehkä olimme vain nähneet toisistamme unta. ;)

Kävin maskihuoneessa läpi mitä löytyikään mistäkin ennen kun ensimmäinen henkilö tuli laitettavaksi. Selvisi, että uutis-, sää-, ja urheiluankkuri olivat kaikki miehiä sinä iltana. Tämä toki helpottaa työtä, mutta onhan se mukavampaa päästä meikkaamaan naisia, enemmän tekemistä ja haastetta.

Onneksi kävi ilmi, että B-studion juontaja käy samassa paikassa maskissa, joten Lotta Backlund ilmestyi ovensuuhun jossain vaiheessa iltaa. Tunti aikaa laittaa meikki ja hiukset, mahtavaa. Olimme tavanneet jo Me, myself & I -kuvauksissa, jossa oli pikaisempi maskeeraushetki. Sen jälkeen olen tosin hankkinut mahtavat suoristusraudat jolla tekee hetkessä kivaa jälkeä, eli voi käyttää meikkiin suuremman osan ajasta. Aina pitää optimoida;  siveltimet pitää olla tarpeeksi pitkiä, että ne saa helposti esiin kaivamatta, tavarat järjestyksessä ettei tartte etsiä… Kaikki mahdollinen aika pitää käyttää tekemiseen, ei sähläämiseen. :) Tietty kivempi tehdä kunnolla niin on itsekin tyytyväinen lopputulokseen.

Lotta lupasi muuten 10 euroa urheiluankkurille jos hän laittaisi kaksi Hubba Bubba -purkkaa suuhun ennen lähetystä. Eli jos näet joskus uutisissa, että jollain on puheongelmia niin tiedät miksi… ;)