Suojelijat: Arto

Arto-parka, niin sympaattinen hahmo, kaikki kuvauspaikan naiset tykkäsivät hänestä eniten. Olen varma, että tarina jatkuu niin, että Krista Kososen esittämä Merituuli ja Arto päätyvät yhteen, kunhan Arto saa koottua itsensä. :)

Tatuointi, joka näkyi jakson alussa, oli kiva haaste. Se esittää N-kirjainta Niina-tyttöystävän mukaan. En tiedä saiko selvää. Se tekeekin tarinasta hieman traagisemman vielä, mutta toisaalta ihan selvä, että jos menee tatuoittamaan jonkun nimen tms ihoonsa niin suhde menee aivan varmasti poikki..? ;)

Aamuyöllä ei ollut sen pidempi maskiaika, vaikka tatuointi piti tehdä. Piirsin ääriviivat vaalealla kynällä ja maalasin mustat kohdat ihomaalilla. Fiksatiivi ei kovin paljon auttanut kun ensin kuvattiin monia kohtauksia joissa Jarkolla oli vaatteet päällä, jolloin väri kului. Viimeistelin tussilla ja puuterilla juuri ennen kuvausta. Olisin tehnyt sen tarkemmin jos olisi ollut aikaa, mut tää on tätä. ;)

Oli mielenkiintoista eilen katsoa, miten dynaaminen tarina on, kun sitä on tiivistetty ja jonkun verran dialogia on leikattu pois. Kuvauspaikalla on paljon odottelua joka kuvakulman ja kohtauksen välillä kun kameroita ja valoja siirretään ja kuvauspaikkaa laitetaan kuntoon. Näyttelijät harjoittelevat ennen kuvausta ja sitten syystä tai toisesta kuvataan usein samaa kohtausta monta kertaa ennen kun ohjaaja on tyytyväinen. Lopputulos on kuitenkin taitavan ihmisen näkemys ihmiskohtaloista, palasista koottu kokonaisuus.

Nyt taas Neloselle meikkaamaan. Meinasin ottaa evääksi voileipiä, joissa kananmunaa päällä, mutta totesin, ettei se taida olla kovin hyvä idea jos hengitys haisee kananmunalle… Kun työskentelee niin lähellä asiakasta, ei mielellään saisi haista yhtään millekään. Ihmisillä saattaa olla vaikka hajusteallergiaa eikä kukaan halua, että meikkaaja haisee valkosipulille, tupakalle tms. Muuten toki tupakoisin. ;)