Suojelijat: Teuvo

Teuvon päähän tuli kolarissa haava, joka oli alunperin oikealla puolella, mutta kun sitten kuvattiinkin vasemmalta puolelta, piti nopeasti väsätä verinoro vasemmalle puolelle kasvoja, jotta se näkyisi kuvassa. Näin käy välillä, koska siinä vaiheessa kun tehdään maskia, ei tiedetä vielä kamerakulmia, ne selviävät vasta paikan päällä. Onneksi ambulanssihoitajat olivat oikeasti oman alansa ammattilaisia, joilta varmistin, että verimaski näytti aidolta.

Kohtaus hautausmaalla taidettiin kuvata ensimmäisenä kuvauspäivänä, jolloin oli ihan pirun kylmä. Näyttelijöiden huulet vetivät siniseksi, iho näytti vahamaiselta ja varjostusväri piti vaihtaa lämpimänsävyiseksi, jotta kokonaisuus ei olisi liian kalsea. Sisätiloissa taas kylmempi varjostussävy on parempi.

Protectors-firman sisätiloissa kuvatut otokset tehtiin taas vasta toukokuussa, jolloin haasteena olivat ruskettuneet näyttelijät. Laura Birnille oli myös siinä välissä laitettu pitkät hiuslisäkkeet toista roolia varten, jotka piti letittää ja piilottaa pipon alle. Kaiken kaikkiaan oli paljon mielenkiintoisia haasteita kun kuvaukset kestivät monta kuukautta ja sarjassa kaikki 10 jaksoa esittävät yhtä ja samaa vuorokautta. :)


“Ei täs mitään hätää…” :)

Tänään kävin Nurmijärvellä tekemässä tv-mainosta, jonka on tarkoitus esittää kesää. Kuvat otettiin osittain ladonseinää vasten, osittain chroma-taustaa käyttäen, jolloin jälkeenpäin lisätään taustakuva. Näyttelijät palelivat siis kesähepenissä ja ryntäsivät autoon lämmittelemään aina kun ei kuvattu. Välillä satoi lunta jolloin piti odotella hetken. Lopputulos näyttää varmaan kesäiseltä ja kivalta, eihän kuva ikinä valehtele… ;)

1 kommentti

  1. Heidi 15/01/2010

    Lopputulos näkyy täältä:

    http://www.oscar-elokuva.fi/videot/Heinix_30sekMASTER.mpg


Comments are closed.