Tummia sävyjä

Tällaista kuvaa olin tekemässä erään valokuvaajan kanssa, joka halusi portfolioonsa uutta materiaalia.


Kuva: Krista Keltanen

Valokuvaaja oli löytänyt samantyyppisen kuvan, jota halusi “matkia” joten lähdettiin hakemaan vastaavaa tunnelmaa. Valaistus oli kaikkein tärkein asia ja sinertävä sävy on lisätty jälkeenpäin kuvankäsittelyssä. Lisäksi pään ympärillä olevan nauhan väriä on tehty intensiivisemmäksi.

Malli oli hauska tyyppi, reipas ja itsevarma. Hän joutui istumaan niin kauan paikoillaan, että sääliksi kävi. Käsien ja pään asento oli todella tarkka jotta valo osuisi oikeisiin kohtiin ja lopputulos näyttäisi rennolta mutta sirolta. Ilmeen piti myös olla tietynlainen, että kuvassa olisi oikea tunnelma. Kesti hetken ennen kun kaikki asiat olivat kohdallaan.

Meikki on aika yksinkertainen. Tein pohjan mineraalimeikeillä, jotta olisi kivan hohtava. Silmiin tein varjostusta ripsirajaan ja luomivakoon, huulia vahvistin kynällä ja lisäsin kiiltoa. Poskipäihin helmiäishohtoa ja kulmia täydensin värillä ja viimeistelin kulmakarvageelillä.

(Otin vapauden cropata kuvaa hieman, jotta kasvot näkyisivät paremmin).

1 kommentti

  1. Sanna 13/04/2008

    Upean näköistä!


Comments are closed.