Suojelijat: Rami

Alla klaffikuva Ramista purkutalon pihalla. Kasvoissa on Lumenen turvenaamiota, sillä saa hyvin tehtyä mutaefektejä. :)


Taustalla näkyy asuntoauto, joka aina kulki mukana siellä, missä ei ollut mahdollista tehdä puku- ja maskivaihtoja sisätiloissa. Tarkoitus oli, että autossa olisi valot, mutta välillä piti tehdä puolipimeässä kun sähköt olivat vähän väliä poikki. Vaunu oli myös niin kiikkerä, että piti pyytää ylimääräisen väen poistumaan kun teki esim rajauksia silmiin. Oikeastaan oli parempi, ettei ollut ketään missään lähettyvillä, koska se keinui samantien. ;)

Nenäruhjetta tein tosin jonain yönä ulkona, katulampun valossa.  Alunperin laitoin paperitupon toiseen sieraimeen, jotta nenä näyttäisi turvonneemmalta, mutta Janilla oli vähän nuha joten se piti jättää pois.

Kohtaus, jossa Mälli lyö Ramia kasvoihin, tehtiin niin, että Janin hanskassa oli reikä jonka sisäpuolelle ommeltiin meikkisienenpala. Sieneen upotettiin niin paljon tekoverta, että kun Jani kosketti kasvojaan lyönnin jälkeen, nenästä näytti tulevan verta.

Jani on aikamoinen metodinäyttelijä, hän oikeasti nukkui liian vähän ennen kuvauksia, jotta olisi oikealla tavalla väsähtäneen näköinen ja oloinen. Ihailtavaa. Ja Johanna, joka esitti hänen vaimoaan, oli sattumoisin myös oikeasti raskaana. :)