Suojelijat: Luumu

Luumun jakso olikin aika siisti verrattuna muihin jaksoihin – ei verta eikä erikosiempia maskeerauksia. Tommin hiukset olivat aika lailla kuten pitikin olla jo kun hän saapui kuvauspaikalle ja Meri, joka esitti hänen vaimoaan, oli melko kevyessä meikissä.

Lapsia ei meikattu ollenkaan. Onneksi, olisi ollut hankala saada heidät pysymään aloillaan sen aikaa. Kun he olivat kuvauspaikalla oli tauotta ihan hillitön härdelli, se mikä näkyi aamiaispöydässä oli pientä. ;)

Alunperin Susannan hahmo oli ilmeisesti kirjoitettu aika stereotyyppiseksi rikkaaksi pimuksi, joka on tottunut saamaan mitä haluaa. Onneksi näyttelijä sai tehtyä hahmosta pehmeämmän ja haavoittuvaisemman. Linda oli myös ihan mieletön sissi, toisena päivänä kun kuvattiin Susannan kotona, hän oli pahassa vatsataudissa. Hän oli lepäämässä aina kun kuvien välillä pystyi.

En normaalisti laittaisi tänne kuvaa kenestäkään kipeenä, mutta katsokaa tätä prinsessa ruususta – kuka näyttää tältä kun on oksennustaudissa?! ;) Kadehdittavaa.

1 kommentti

  1. Tipu 17/04/2008

    Wau, en todellakaan näytä tuolta vatsataudissa…
    Onkohan se siellä etelässä jotenkin erilainen : )


Comments are closed.