Suojelijat: Teresa ja Noora

Teresalla oli aika yksinkertainen meikki; kulmiin hieman väriä, kevyet varjostukset ja rajaus kynällä, aavistus poskipunaa sekä mascaraa. Laura on sen verran vaalea, että saa olla tarkkana ripsivärin kanssa, että sitä on myös ripsien juurissa. Jossain sarjassa häiritsi vähän kun näki lähikuvissa vaaleat juuret ripsissä, kun ei oltu laitettu kunnolla väriä.. ;)

Teresan sisko Tuuli ei saanut näyttää liian raikkaalta, joten hänelle laitettiin pelkästään mustaa kynää silmiin ja jätettiin pohja kokonaan pois. Hänellä oli kuitenkin niin upea, persikkainen iho, ettei se kovin rähjäiseltä näyttänyt. Normaalisti iho näyttää kuvassa kököltä jos ei laita pohjaa, mutta tässä oli poikkeus. Kauneusvinkkinä hän kertoi käyttävänsä itsetehtyä kasvokuorintaa jossa on oliiviöljyä ja kahvipuruja. Eikun kokeilemaan. :)

Laura oli tosipahassa flunssassa erään pitkän kuvauspäivän jälkeen ja viimeisenä kuvattiin sitä kohtausta, missä ambulanssi vei Niken sairaalaan. Sotkuinen meikki ja väsynyt ilme sopi mainiosti siihen kohtaan, onneksi hän pääsi sen jälkeen koiin lepäämään. Näyttelijöille ei valitettavasti löydy tuuraajia, kun ovat sairaana.

Ampumahaavaa näytettiin lyhyen hetken, enkä osannut objektiivisesti katsoa kohtausta, mutta toivottavasti näytti uskottavalta. Muistan itse vain miltä se sikapala haisi ja tuntui.. ;)


Sian nahkaan tehty ampumahaava

Nooran jaksossa esiintyi Tidjân ja hänen siskonsa N’Diorel. Pakissa ei ollut kovin tummia pohjia, mutta N’Diorel oli fiksusti ottanut omat meikkinsä mukaan, joten käytin hieman hänen omaa peitevoidettaan sekä tummempia aurinko- ja varjostuspuutereita.

Kohtauksessa, missä Tidjânilla on kylpytakki päällä, hänen vatsassaan oleva tatuointi näkyy. Mielestäni hänen esittämälle hahmolle ei sopinut näkyvä tatuointi, mutta ohjaajan mielestä se ei haitannut. Ohjaajan päätös se toki on, mutta kannattaa aina sanoa näistä asioista, jotta ne eivät jää huomaamatta. Editoinnissa on liian myöhäistä tehdä asialle mitään.


Näyttelijät tutustuvat toisiinsa