Suojelijat: Niilo

Niilon hahmoa varten Eppua vanhennettiin hieman; vaaleaa väriä ohimoille ja kulmiin sekä kevyet varjostukset. Ja sit tommonen verikaulus.. ;)

Sympaattinen Jonna esitti mielenkiintoista Hate-hahmoa, joka puhuu itsestään kolmannessa persoonassa, ei hermostu mistään ja vie lopussa ryöstösaaliin itselleen. Hän kertoi, että hänelle tarjotaan paljon naispahisrooleja. Sinänsä hienoa vetää kovisrooleja, eivät ole ainakaan tylsiä? :)

Sairaalassa maskeerasin Epun kuolleeksi, mutta kohtaus kuvattiin vain kerran hieman kauempaa joten Epun naama ei juurikaan näkynyt. Kuvauspaikalla oli nimittäin statisteina pienet lapset joiden vanhemmat halusivat suojella heitä kuolema-käsitteeltä.

Epulla keikkaa pukkaa – tässä juuri leikkaussalista tulleena ja heti kalenteri kädessä ja puhelin korvalla. :)