Kesätyötä

Tämä kesä menee työn merkeissä, olen täysipäiväisesti Kalevala-elokuvan kuvauksissa. Täysipäiväisesti on toistaiseksi tarkoittanut 13-15 tuntisia työpäiviä joten vapaa-ajan ongelmia viikolla ei ole. ;)

Jouduin “delegoimaan” joitain hää- ja juhlameikkejä muille maskeeraajille, kun en valitettavasti pysty olemaan kahdessa paikassa samaan aikaan. Jos olen hieman huonosti tavoitettavissa niin se johtuu siis tästä, pahoittelen! Onneksi on hyviä kollegoita olemassa niin kaikki saavat kuitenkin meikkinsä hienosti tehtyä.

Toistaiseksi ollaan kuvattu eri lokaatioissa Helsingissä sekä Nurmijärvellä, vanhassa keuhkoparantolassa. Tarinassa liikutaan sekä nykyajassa, että muinaisajassa, joten mielenkiintoisia kuvauspäiviä on varmasti tiedossa.


Joskus maskipaikka on pellossa…

Kerron lisää pitkin kesää, kunhan ehdin netissä käydä. :) Ihanaa, aurinkoista kesää kaikille!!

4 kommenttia

 1. Susanna 22/06/2008

  aurinkoista kesää sulle myös!


 2. Santeli 24/06/2008

  Aurinkoista säätä toivottelen vaikkei sulla juuri lomaa olekaan! Saatte sentään olla paljon ulkona ja kai työssä hengähdystaukojakin on? Kalevalan ohjaaja Jari Halonen lienee ohjaajana ja ihmisenäkin melkoisen erikoinen, hänestä olisi kiintoisaa kuulla luonnehdintoja jossain kohdin…


 3. Heidi 29/06/2008

  Joo, Jari on melko erikoinen persoona jolla on vahva taiteellinen näkemys.

  Kerron lisää kun nähdään!


 4. Heidi 17/01/2010

  Hesarin juttu elokuvasta:

  http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Jari+Halonen+takoo+uuden+Kalevalan/1135237042986


Comments are closed.