Syyssatoa

Kalevala-elokuvan kuvaukset ovat loppusuoralla ja nyt alkaakin jo seuraava projekti. Sydänjään maski- ja pukusovituksia tehdään ensi viikolla ja kuvaukset alkavat sitä seuraavalla viikolla. Hyvä, että on hommia, mutta olisi kyllä mukava pitää vähän lomaakin. Noh, sen ehtii sitten talvella, toivottavasti. :)

Sydänjäätä on kiva jatkaa, suuri osa näyttelijöistä on tuttuja entisestään ja päivät ovat “normaalipituisia”, eli n. 11-tuntisia. Kalevala oli melkonen extremekokemus maratonpituisine päivineen ja organisoimattomuudellaan. Maski- ja pukupaikkoja oli harvoin järjestetty, joten maskeja tehtiin luonnonvalossa niin kauan kun sitä oli tarjolla.

Tässä avustajat vaihtavat vaatteita pukupakun vieressä:

Muinaisaikaa kuvattiin m.m. Hämeessä illasta aamuun. Soppa lämmittää mukavasti kun sataa tauotta:

No, nyt jatkan tästä Sydänjää-käsikirjoitusten purkua. Vieressä odottelee myös kolme mennyttä jaksoa dvd:llä, jotka pitää katsoa, jotta tiedän miltä porukka on näyttänyt viime kaudella. Onneksi viime kauden jaksojen ja nyt jatkuvan kauden välillä on kulunut vähän aikaa, joten ei haittaa jos hahmot hieman muuttuvat. Ainakin päähenkilöt ovat kaikki käyneet kampaajalla ja hiustyylit ovat päivittyneet.

Pyrin jatkossa kirjoittamaan hieman useammin kuin kesällä. Eli kerta kuussa olisi jo plussaa.. ;)

Kaunista syksyä! @–>—–

2 kommenttia

  1. Santeli 08/09/2008

    Tervetuloa “takaisin”! Täällä olen käynyt kurkkimassa toiveikkaana lähes päivittäin, että oisit päivittänyt kuulumisiasi ;) Kiva kuulla, että töitä piisaa – toivottavasti tosiaan lomaakin sitten jossain kohtaa! Haleja, ihanaa syksyä & ollaan yhteyksissä!!


  2. Heidi 08/09/2008

    Ihanaa, yksi lukija on jäljellä – kiitos Sanna :)

    Kuulemisiin, näkisin niin mielelläni kunhan tässä kerkee sinnepäin suunnata. Palataan!


Comments are closed.