Maskeerauksen SM-kilpailut

Olen mukana Suomen Maskeeraajat ry:n hallituksessa ja tapasimme viikolla suunnittelemaan maskeerauksen SM-kisoja. Yhdistys järjestää nämä kisat joka syksy Helsingin messukeskuksen Muoti + Kauneus -messuilla.

Messujen teemana on Häät, joten tämän vuoden kilpailusarjat liittyvät samaan aiheeseen. Body paintingissä kilpaillaan lauantaina 11.10. aiheena “Paholaisen morsian”, sunnuntaina 12.10. meikkikilpailun oppilassarjassa aiheena on “Kaaso” ja ammattilaissarjassa “Morsian 2008”. Tule paikan päälle katsomaan tai osallistumaan!

Luvassa on hienot palkinnot ja ilmoittautua voi 24.9.2008 saakka. Oppilassarjaan voivat osallistua kosmetologi-, parturikampaaja- sekä maskeeraaja- opiskelijat. Ammattilaissarjaan voivat osallistua opinnoistaan valmistuneet kosmetologit, parturikampaajat
sekä maskeeraajat.

Body painting -kilpailu on täysin avoin ja siihen voivat osallistua kaikki halukkaat sekä Suomesta, että ulkomailta. Kilpailuun voi ottaa osaa yksin tai kahden kilpailijan ryhmissä. Tervetuloa mukaan te kaikki luovat ja taiteelliset ihmiset! :)

Lisää tietoa kilpailuista ja säännöistä löytyy Suomen Maskeeraajat ry:n kotisivuilta www:suomenmaskeeraajat.com.