Uusi vuosi, uudet jutut

Projekti on loppusuoralla, Sydänjään viimeiset kolme jaksoa ovat pian kuvattu ja sen jälkeen viimeistellään koko homma loppujuhlilla, eli karonkalla. Perjantaina 16.1. olisi karonkka muuten pidetty, mutta kun ohjelma on hienosti ehdokkaana saman illan Venla-gaalassa piti juhlat siirtää viikonlopulle. Myös Suojelijat-sarja sekä sarjan näyttelijöitä ovat ehdokkaina, jännittävä perjantai-ilta tiedossa, siis. :)

En tiedä miksi käytetään juuri tuota “karonkka”-sanaa tv- ja elokuvapiireissä. Karonkka on alunperin akateeminen juhla väitöstilaisuuden jälkeen. Englanniksi käytetään “wrap party”. “It’s a wrap” sanotaan kun kaikki kuvamateriaali on “purkissa”. Kiinnostavia nämä vanhat termit, jotka ovat yhä käytössä vaikka kuvaustavat ovat vuosien saatossa muuttuneet jonkin verran.

Päätösjuhlat ovat toisaalta ihanat, toisaalta haikeat. Osaa porukasta ei ehkä näe enää ikinä (!), osaan toivottavasti törmää tulevissa projekteissa. Nyt pitää ottaa kaikki ilo irti seuraavista viikoista. :)

No, sivellinvyö ainakin kiittää kun saa hieman lepoa välillä, olen onnistuneesti venyttänyt sitä liialla tavaramäärällä niin, että pelkään sen sanovan kohta sopimuksen irti…