Pieni teatteri

Tällä hetkellä tutustun tarkemmin teatterielämään. Amadeus-esityksen ensi-ilta on perjantaina, joten tämä viikko on melko työntäyteinen. Joka ilta on esityksen läpikäynti ja muutoksia tehdään vielä viime hetkeen saakka.

Lilla Teatern on mukava työpaikka, yhteishenki on hyvä ja esitys näyttää todella hienolta. Olen nähnyt sen pari kertaa, tänään näin osia ja taitavaan näyttelijätyöhön jää heti koukkuun. Visuaalinen puoli on myös aivan upea, musiikista puhumattakaan. :)

Tällaisessa pienessä teatterissa näyttelijät ovat yleensä omatoimisia ja tekevät meikkinsä aika lailla itse. Tulen kuitenkin olemaan paikalla aina ennen näytöstä, auttamassa maskinteossa tarpeen vaatiessa, sekä huoltamassa peruukkeja. Ne kärsivät jonkin verran näytöksen aikana, joten ne pitää siistiä ennen seuraavaa esitystä.

Tilat ovat melko ahtaat, näyttelijät jakavat pikkuhuoneita keskenään ja puvustus, maski- sekä peruukkiosasto on sulassa sovussa isommassa huoneessa, joka on lattiasta kattoon täynnä tavaraa. Lavan vieressä on pieni tila, jossa nopeat vaatevaihdot tapahtuvat esityksen aikana. Perjantaina tulee olemaan ihanasti jännitystä ilmassa… odotan innolla! :)

amadeus
Sopraanojen peruukkeja huolletaan, taustalla maskisuunnittelija opettaa näyttelijälle maskintekoa.