Omat suosikit

Kävin laskiassunnuntaina pulkkamäessä ja laitoin samalla testiin Kanebo 38-mascaran, jota olen käyttänyt jo kauan asiakkaille, mutta jota en itselleni ole kokeillut. Pysyi ilman ongelmia mäessä, vaikka lunta tuli kasvoille melkoisesti. Tosin pikkuharjaan en ihastunut  heti, pitänee kokeilla sitä isompaa versiota vielä. No, ulkoilmamascarana ainakin käy mainiosti.

Olen siinä mielessä vähän outo maskeeraaja (?), että minua ei kosmetiikka sinänsä kiinnosta hurjasti. Toki pidän silmällä mitä uutuuksia on tarjolla, käyn välillä nuuskimassa myymälöiden tarjontaa ja kokeilen tuotteita. Mutta jätän suosiolla kaikenmaailman sävyjen ja merkkien testailun heille, joille tämä on intohimo. Itseäni kiinnostaa enemmän erilaiset ja -näköiset ihmiset ja mitä heidän kasvoilleen voi tehdä!

Pakissani pidän hyväksi havaittuja tuotteita joita vaihtelen sitä mukaan kun keksin vielä parempia. Vinkkejä otan aina vastaan ja varsinkin kollegoiden pakkeihin on aina mielenkiintoista kurkistaa.

Henkilökohtaisessa valikoimassani pidän tiettyjä suosikkeja sekä joitain meikkejä ja siveltimiä joita en asiakaskäyttöön hyväksy. Alla näkyy aamusettini – siveltimet purkissa, kätevä pöytäpeili jotta voi meikata ikkunan ääressä (kun luonnonvaloa on saatavilla) sekä kirkasvalolamppu pelastukseksi pimeinä aamuina.

omat_meikit

Pohjana käytän lähes aina mineraalimeikkiä. Olen ihastunut MSCHICin hohtaviin puutereihin ja varjostusvärinä käytän Youngbloodin mineraalipohjaa, jonka asiantuntija suositteli minulle liian tummana. Eipä mene hukkaan siis, mutta jos joku yrittää myydä teillä pohjaa, joka on selkeästi tummempi kuin dekoltee-alue niin älkää suostuko. :) Katselen tässä samalla Oscar-gaalaa ja bongasin ainakin yhden kaunottaren, jonka naama oli selkeästi tummempi kuin vartalon vaalea iho. Ei näytä ikinä kivalta… (Toki voi laittaa itseruskettavaa tms vartaloon jos haluaa pitää talvivärityksensä vähemmän vaaleana).

Helppoon arkimeikkiin laitan usein vähän hohtoa silmän sisäkulmaan ja kynää ripsirajaan, joko perusmustaa tai sinertävää. Huulet jätän usein meikkaamatta, tai levitän hieman kiiltoa.

Jos on kiire meikata, harjaan vähintään kulmat vahalla ja levitän mascaraa. Lumenen kulmakarvavaha on ollut käytössä jo melko kauan, nyt ostin pari uutta geeliä kokeiltavaksi, mutta ihmettelin kun huomasin, että niissä on hohdetta. En ole vielä päättänyt onko se mielestäni hauska juttu vai onko se yhtä turha kuin “kaunistava deodorantti”. Tai ehkä en vain ymmärrä moisia hienouksia..? :)

Mascara on ihana tuote, itse käytän monta erilaista samanaikaisesti. Max Factorin Masterpiece on mahtava alaripsiin, mutta mielestäni liian kevyt yläripsiin. Tällä hetkellä käytän yläripsiin Lumenen Blueberry Curl Mascaraa jonka harjasta tykkään. Lumenen Blueberry Volume Mascara ei tuntunut oikein pysyvän paikoillaan, mutta tämä sinisessä pakkauksessa oleva on tällä hetkellä Suomen myydyin mascara.

Mitä vielä..? Valovoiteena käytän Make Up For Everin Lift Concealer, tosin ostin risteilyllä myös Cliniquen ja Diorin valokyniä joita olen testaillut. Cliniquen versio on peittävämpi joten pidän sen urheillessa mukana, saa helposti silmänaluset peittoon urheilun jälkeen samalla kun se piristää katsetta. Diorin kynä on kevyempi ja siinä on enemmän hohtoa, sen pidän käsilaukussa mukana jos tarvitsee korjata meikkiään lennossa. :)

4 kommenttia

 1. Jenni 05/03/2009

  Minkälaista pakkia käytät kotona? Mistä sen olet ostanut? Halusessa on kiva pakki, joka olisi suht pieni kuitenkin, niin että pieneen vessaan mahtuu, ei siis mitään ammattilaisversiota.


 2. Heidi 05/03/2009

  Hei Jenni! Kotona pidän meikit tuollaisessa haarukka-veitsitelineessä, löytää nopeasti oikeat meikit ja saa helposti siirrettyä sen piiloon kun tulee vieraita.

  Varmasti löytyy pieniä nättejä “kotipakkeja” jossain jos haluaa pitää sen sisustuselementtinä, mutta en valitettavasti osaa nyt sanoa mistä kannattaisi etsiä…


 3. Anne 02/04/2009

  Loistava idea tuo haarukkaveitsiteline! :-)


 4. Heidi 02/04/2009

  Kiitos Anne, hyviä idoita saa aina mielellään kertoa tännepäin myös :)

  Jenni – kävin Duroyn myymälässä ostamassa siveltimiä ja törmäsin söpöön pieneen alumiinipakkiin… jos kiinnostaa niin käypä siellä katsomassa! (www.duroy.fi)


Comments are closed.