Nähdään lopputeksteissä

Ihana kävellä töihin kun aurinko paistaa! Harmi sinänsä olla kellarissa töissä kun aurinko paistaa… Teatteri sijaitsee maan alla ja työt alkavat siihen aikaan päivästä kun aurinko tuntuu paistavan kirkkaimmillaan. Onneksi työ on sentään mukavaa. :)

Välillä jään katsomaan Amadeus-esitystä vähän matkaa jos ei ole kiire mihinkään. Upeaa näyttelijätyötä on mukava katsoa ja ketään ei häiritse jos hetken hengailee kopissa yleisön takana, jossa ääni- ja valomies hoitavat työtään.  Nämä  osaavat jo vuorosanat hurjan hyvin (ollakseen suomenkielisiä ruotsinkielisessä teatterissa) ja lausuvat niitä välillä ääneen samaan aikaan kuin näyttelijät lavalla. Ei voi kuin nauraa, tyypit ovat tähän mennessä nähneet esityksen aika monta kertaa ja tilanne kuulostaa uskontunnustukselta. :)

Amadeuksen lisäksi teatterimaailma tulee tutuksi Kaupunginteatterin “Elokuu“-näytöksessä. Siellä naisille tehdään kiiltävät silmämeikit ja kaikille upeat punaiset huulet. Harvemmin kukaan pyytää kirkkaanpunaista huulipunaa, joten on ihanaa tehdä viimeisen päälle kauniit, naiselliset huulimeikit. Vaaleimmissa huulissa rajan täydellinen tarkkuus ei ole niin kriittistä, mutta näitä punahuulia saa kyllä rajata kieli keskellä suuta ja käsi täydessä hallinnassa. :)

elokuu_teatteri
Elokuu-maskit levällään :)

Nykyään olen myös niin usein kuin pystyn maskiapuna tv-sarjan kuvauksissa. Kyseessä on 12 osan dekkarisarja joka koostuu kuudesta kahden osan tarinasta. Heti ensimmäisenä päivänä kun olin paikalla meno oli aika hurja. Pari ruumista piti maskeerata ja pääsin kokeilemaan air-brush -menetelmää kun näyttelijän koko vartalo piti maalata. Kiva oppia uutta!

Vaikka ovatkin samassa sarjassa mukana, jotkut näyttelijät eivät välttämättä kovin usein törmää toisiinsa, jos eivät satu samoina päivinä olemaan kuvauksissa. Pari vanhaa tuttua tapasivat ohimennen kun toinen oli juuri lähdössä ja toinen tulossa, jolloin huikkasivat toisilleen ovensuussa: “nähdään lopputeksteissä!” ;)

2 kommenttia

  1. Heidi 21/03/2009

    P.S. Jostain käsittämättömästä syystä koneeni on hävittänyt sähköpostiohjelman, joten tällä hetkellä en pääse info@heidimakeup.com -meiliin käsiksi!

    Nettimeili toimii kunnes saan asian korjattua, eli kiireelliset pyynnöt voi laittaa osoitteeseen:
    heidimakeup@gmail.com


  2. Heidi 22/03/2009

    Hätä on ohi ja normaali meili toimii taas! Onneksi tunnen ihania, viisaita tietokoneguruja. :)


Comments are closed.