Puutarhakausi on avattu

Kävin tänään aamulla tekemässä meikit juontajille kauden ensimmäiseen Puutarhaunelmia -jaksoon. Kiva nähdä tuttuja pitkästä aikaa ja ihanaa, että meillä on koko kesä edessä…  @—>——-

Tämän jälkeen olin tekemässä tokavikaa Amadeus-näytöstä Lilla Teaternilla, viimeinen on lauantaina. Eli jos kiinnostaa nähdä hienoa teatteria niin tervetuloa! Hieman on haikeutta ilmassa, onhan näitä näytöksiä jonkun aikaa jo vedetty, mutta loppu tulee aina yllättävän nopeasti vastaan kuitenkin. “Dates in calendar are closer than they appear”.

Olisin viellä yöksi mennyt auttamaan poliisisarjan kuvauksiin, mutta onneksi asia järjestyi niin, että menenkin vasta seuraavat kolme iltaa/yötä. Vähän menee rankan puolelle jos pitää valvoa vuorokauden putkeen ja tehdä kolmea eri työtä tämän vuorokauden sisällä. ;)

Nyt voin siis kirjoitella blogia, kun ei tarvitse seistä metsässä koko yön… lähetän kuitenkin lämpimiä ajatuksia sinne, jos vaikka vähän auttaisi pitämään kylmän loitolla. Tsemppiä!

Katselin äsken MTV3:n Ne Salmiset -ohjelmaa jossa olin avustajana (eli bilettämässä) parin ystävän kanssa. Mitään kovin hienoa en laittanut päälle, koska Krissen varpaille ei vissiin sovi astua ;) mutta punaiset huulet toimivat aina. Voi pukeutua vaikka kuinka tylsästi kun huulipuna on kirkas, se piristää kummasti koko olemusta. Lisäksi hampaat näyttävät valkoisemmilta. Suosittelen. :)

ne_salmiset
Ne Salmiset -kuvauksissa. Tukka hyvin, kello näkyy? :)