Kuvauksia ja hyväntekeväisyyttä

Tänään kuvasimme eräässä ravintolassa ja kiire tuli ehtiä ulos ajoissa, ennen kun ravintolan lounasaika alkoi. Ei ole helppoa aikatauluttaa kohtauksia, koska monesti kuvaus-
paikoissa saattaa tulla häiriötekijöitä ja viivästyksiä joita ei voi ennustaa.  Maskiosasto on toki ennemmin osa ratkaisua kuin ongelmaa.. ;)

Kun lounastauko alkoi kuvauksissa, kiirehdin Kaupunginteatteriin tekemään Elokuu-näytöstä. Siinä vaiheessa rupesi verensokeri tosin olemaan niin matala, että hyvä, että oikeat meikit meni oikeisiin kasvoihin…

Lounastauolla ehdin onneksi käydä kun kaikki maskit oli tehty ja näytös alkoi. Väliajalla olin taas paikalla korjaamassa huulimeikkejä yms.

Alla pari kuvaa poliisisarjan kuvauksista. Sadetusta hoidetaan palokunnan toimesta, kun sinä päivänä ei sattunut satamaan oikeasti. ;) Kameraryhmä on suojassa ison sateenvarjon alla, ettei tekniikka kärsisi.

virta_sadetus

Tässä on yömyöhäinen kuvaushetki metsässä. Lamput olivat valtavia palloja, hauskannäköisiä valontuojia.

virta_metsa

Lauantaina tein 50-lukuhenkisen showmeikin ja kiharakampauksen sählykaverille, joka esiintyi hyväntekeväisyysjuhlissa. Kyseessä oli urheiluseura Apollon Orvot ry:n iltamat Q-teatterissa. Tässä hieman epäonnistunut otos, jossa meikki kuitenkin näkyy.. :)

kati_hyvantekevaisyysiltama
Hieman liioiteltu 50-luvun meikki :)

2 kommenttia

  1. Daniel 23/05/2009

    Aivan ihana sun meikki!


  2. Heidi 24/05/2009

    Tack Daniel!

    Jag skrattade gott åt dina roliga blogginlägg.. :)


Comments are closed.