Hyvinkää by night

Yötyöt sekoittavat tehokkaasti päivärytmiä, viime yönä kuvasimme Hyvinkäällä ja kotona olin vasta 12 jälkeen iltapäivällä. Nukuin joitain tunteja tänään päivällä ja yritän olla valvomatta liian pitkään, jotta rytmi palautusi mahdollisimman nopeasti.

Ihanat kesäyöt sentään, pimeä ei ollut kovin kauan ja aurinko rupesi lämmittämään pikkuhiljaa. Toki toppatakki ja kumisaappaat olivat mukavat yöllä, ja aamusta kuvasimme hylätyssä tehdasrakennuksessa, jolloin ulkona oli paljon lämpimämpää kuin sisällä.

Olin etukäteen varautunut sateeseen ja laittanut reippaasti Kanebo 38 -mascaraa ripsiin. Apua, olipas se hankala saada pois! Pesin puhdistusaineella ja ilman, hyvin lämpimällä vedella kymmeniä kertoja enkä siltikään saanut kaikkea pois.

Ajattelin hieman huonolla omallatunnolla kaikkia morsiamia, joille olen laittanut tätä tavaraa.. Monet tosin tykkäävät siitä, ja kyllähän se ripsissä hyvin pysyy. Mutta en itse ottaisi arkikäyttöön, kuitenkaan. Varsinkin kun on valvonut yli vuorokauden haluaisi päästä nopeasti nukkumaan eikä tuhlata kovin paljon aikaa naamanpesuun!

Höh, olipas valitusta vähästä.. näyttelijät joutuivat yöllä olemaan alasti kylmässä hallissa, juuri ennen kun kuvattiin lisäsimme heihin likaa sekä nippusiteet käsiin ja jalkoihin. Nopea sai olla, joten käytimme Ben Nye -likajauheita kasvoveteen sekoitettuna ja sillä vedeltiin reippain ottein heidän vartaloihin.

Toki lämpötakit laitettiin näyttelijöille päälle aina kun kamera ei käynyt mutta kohtaus otettiin monta kertaa joten heillä oli kestämistä. Poliisisarjoissa ei juurikaan glamouria ole… Mutta kuka sellaista kaipaa kun voi tehdä työtä hienon taiteellisen kokonaisuuden eteen! ;)

kirjalassa
Tämä kuva ei liity mihinkään, mutta halusin laittaa mukaan jotain kesäistä…  Aurinkoista kesänjatkoa! :)

1 kommentti

  1. Daniel 21/07/2009

    Reippaasti terkkuja hyinkäälle!


Comments are closed.