Viikkokatsaus linssin läpi

Mielenkiintoisia päiviä taas kerran, tällä hetkellä kuvataan eräänlaista sketsisarjaa. Aloitimme viikon kirkossa, jatkoimme tiistaina poliisiasemalla ja putkassa, keskiviikkona oli hauskat ulkokuvaukset Kaivopuistossa ja loppukevennyksenä torstaina pienimuotoiset missikisat Kalastajatorpalla. Hyvin vaihtelevaa ja kovin erilaisiin ihmisiin on taas törmätty. Kiva niin!

miitta_urut
Näyttelijä innostui kun pääsi soittamaan urkuja kirkossa. “Final Countdown” ei kuitenkaan kuulostanut kovin hyvältä.. ;)

Huomenna on ex tempore -vapaapäivä jota tässä vähän lyhennän kirjoittamalla blogia yömyöhään… ;) Noh, toivottavasti aurinko paistaa niin voi mennä ulos löhöilemään.

Jouduin/pääsin(?) tänään itsekin “väärälle puolelle” kameraa kun käsikirjoituksessa luki, että kauneuskisoissa jututetaan myös meikkitaiteilijaa. Eipä näkynyt muita sellaisia paikalla joten tottakai suostuin haastateltavaksi. Kohtaus oli tarkoitus kuvata päivän viimeisenä, ja kuten välillä käy aika loppui kesken. Meidän piti olla ulkona tiettyyn aikaan joten kyseinen kohtaus kuvattiin n. 10 minuutissa eikä siitä tullut varsinaista haastatteluakaan. Saas nähdä sitten syssymmällä mitä tuli.

Ensi kuussa, eli ensi viikolla, onkin mielenkiintoista yhdistelyhommaa kun tätä sketsisarjaa vielä kuvataan joitain päiviä, samalla kun kalenteriin pitää mahduttaa poliisisarjaa, Puutarhaunelmia ja yhtä toista sketsisarjaa. Tätä toista sarjaa olimmekin jo Ruisrockissa kuvaamassa, joten pääsin vähän makustelemaan menoa ennen kun kuvauspäiviä tulee enemmän. Palaan asiaan. :)

miitta_missit

Softattu kuva päivän kaunottarista tähän loppuun ja toivotus oikein aurinkoisista kesäpäivistä!