Vapaapäivän höpinöitä

Oho, eilen kävi pieni säikähdys. Tein klassisen häämeikin kauniille morsiamelle; heleä iho, kevyet varjostukset ja poskipuna sekä selkeä eyeliner ja irtoripset olivat meikin tärkeimmät elementit. Morsian oli itse hankkinut irtoripset, jotka lyhensin sopivan pituisiksi ja kiinnitin hänelle. Hän oli tyytyväinen ja lähdin kotiin laittautumaan valmistujaisjuhliin.

Kuva: Nina Dodd

So far so good.. mutta sitten morsian soitti ja sanoi, että irtoripset olivat irronneet hieman toisesta päästä. Yritin neuvoa puhelimitse miten ne saa kiinni (heillä oli onneksi ripsien mukana tullut liima) mutta hetki myöhemmin kaaso soitti uudestaan, että eivät saa niitä siististi laitettua. Ei ollut muita vaihtoehtoja kun lähteä juoksujalkaa kirkkoon korjaamaan asia. Onneksi kirkko oli lähellä, varttia ennen seremoniaa liimasin ripset kunnolla kiinni. Huh.

Tämän jälkeen taidan pysyä vielä uskollisempana ripsitupsuille mitä tulee häämeikkeihin… ;) Uudet ripset voivat olla sen verran jäykät, että toinen pää saattaa ponnahtaa irti. Ei pitäisi tietenkään, ja harvemmin näin käy, mutta ripsitupsut tuntuvat kuitenkin turvallisemmilta, koska jos jokin niistä irtoaisi niin se ei haittaa samalla tavalla.

(Yllä oleva kuva ei siis liittynyt eiliseen tapahtumaan.. :) Kaivoin vähän arkistoja ja löysin muitakin kivoja kuvia.

Tässä olin joskus juuri meikkikoulusta päässeenä (tai peräti vielä koulussa?) Tintti Alangon assarina kuvauksissa. Kuvat otettiin hiustuotteiden mainoksiin, niihin törmää vieläkin välillä. Aivan upeat kasvot tuolla miehellä, niitä katselee kyllä mielellään! :)

Muotipuoli ei tuntunut ihan omalta, mutta tiedoksi jos kiinnostaa – Tintti pitää omaa blogia jossa kirjoittaa työstään muotipuolella.

Tältä näytti erään näytteljän maskiohje, jonka Inka-maskeeraaja Kaupunginteatterilla oli tehnyt minulle kun ensimmäisen kerran tuurasin Geneve-näytöksessä. Ihan kun reseptiä noudattaisi ja lopputulos ei voi olla kuin hyvä kun on noin selkeä kuvaus. :) Raili Hulkkonen on tehnyt alkuperäisen maskisuunnittelun.

Vielä yksi kuva.. tässä hieman dramaattisempi morsian joka meni naimisiin mustassa puvussa. Sopi hänen tyyliinsä mainiosti.

Pitääkin kysyä jos voisin laittaa kuvan hänestä omille nettisivuille.. hävettää jotkut vanhemmat kuvat siellä jotka eivät näytä kovin hyviltä omissa silmissä enää. Sinänsä hyvä merkki, että kehittyy koko ajan kun aikaisemmin tehdyt jutut eivät enää kelpaa! ;)