Terkkuja Nykistä!

Vietimme ystävän kanssa New Yorkissa hieman yli viikon, ja saimme selvitä vähillä meikeillä, kun matkatavaramme saapuivat vasta kotiinlähtöä edeltävänä iltana. Tältä näytti pikkuvarasto, jonka hankimme loman alussa, kun olimme vielä autuaan tietämättöminä siitä, ette emme saisikaan omia meikkejä ollenkaan käyttöön… ;)

nyc_meikit

Itse ostin kasvovoiteen jossa aurinkosuojaa, sekä meikkivoiteen jossa myöskin kunnon suojakertoimet. Ystäväni satsasi silmiin ja osti mascaran, ruskean meikkikynän sekä lämpimänsävyisen glitteriluomiväri- /aurinkopuuteripaletin. Eipä tarvinnut miettiä millä väreillä itsensä meikkasi.

Hotellin tarvikkeista tulivat tarpeen shampoon ja hoitoaineen lisäksi ihana kookoksentuoksuinen vartalovoide, joka sopi myös kuorintavoiteeksi kun siihen sekoitti pussikahvia. Onneksi lennolla jaettiin matkustajille matkahammasharjan ja -tahnan. :)

Pikkuhiljaa keräsimme itsellemme enemmän kosmetiikkaa.. mascara oli jossain vaiheessa ihan pakko ostaa ja oli kiva kokeilla paikallisia alumiinittomia deodorantteja, mineraalimeikkejä, puhdistusaineita yms. Lähikaupasti löytyi jo hurjasti mielenkiintoisia, uusia merkkejä ja tuotteita.

Toki paikallisessa maskeerauskaupassa piti myös käydä. Löysimme puhelinluettelosta Alcone-nimisen liikkeen, joka myy ammattilaismeikkejä ja -tarvikkeita. Sieltä ostin m.m. latexia, tekoverta ja ainetta nimeltä “silicone modeling compound” jota ajattelin testata, kun pitää tehdä jotain uloketta tms kasvoihin. Saas nähdä mitä tulee.

Kun palasimme reissusta menimme molemmat töihin seuraavana päivänä. Jetlag painoi joitain päiviä, mutta pikkuhiljaa rytmi on palautunut. Nyt on enää tavallista univelkaa, kun on noita kuvauspäiviä siunaantunut jokunen… ;)

Latexille tuli heti käyttöä, kun sketsisarjaan piti väsätä kaikenmaailman kummallisia irto-osia. Hahmoja on jos jonkinlaista, mielenkiintoista katsoa minkälaista iloista sillisalaattia lopputulos on! Hauskoja päiviä on kylläkin ollut, eikä ihan vielä lopu.


Kuvauksia aurinkoisena syyspäivänä :)