Karaokea ja karonkkaa

Tuttava kirjoitti joskus facebookissa: Ihmiset jotka sanovat lähtevänsä “kreisibailaamaan” ei tajua rälläyksestä mitään. Samat ihmiset mitä luultavammin sanovat tähän “kyl mä ihan aikuistenoikeesti tajuan”. Jolloin ne ovat oikeasti ihan helvetin hukassa kaikesta.

Tästä päätellen nimi “Kreisi Karoke” ei siis lupaa hyvää… Mutta toisaalta, eihän nimi ohjelmaa pahenna? :)

Kuvasimme tällä viikolla kyseistä ohjelmaa 12 jaksoa kolmessa päivässä. Kollegani tuurasi minua yhtenä päivänä kun olin Ihmisten Puolue -kuvauksissa, mutta kahtena päivänä sain nauttia hyvistä ja ei-ihan-niin-hyvistä karaoke-tulkinnoista sekä tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Maailman pienin mies, intialainen Romeo, ihastutti kaikki iloisella olemuksellaan ja tanssija-esiintyjä Nora oli innokas ja hyväntuulinen juontaja.

Tahti oli tiukka, juontajalla nopeat asuvaihdot, jolloin tein pieniä muutoksia hiuksiin ja meikkiin. Tässä tuotannossa toimin myös puvustajana, jolloin tehtävänä oli pitää huolta juontajan olemuksesta, päästä varpaisiin. Ohjelmalle oli hankittu vaatesponsoriksi Backstreet-liike, jossa kävimme Noran kanssa sovittamassa vaatteita etukäteen. Lisäksi ostin koruja, värikkäitä sukkahousuja yms ja roudasin kamat studiolle kuvauksia edeltävänä päivänä. Kehitin lennossa sopivia asukokonaisuuksia, onneksi värimaailma oli selkeä, joten yhdisteleminen sujui melko mukavasti.

Eilen heräsin viideltä ja vietin studiolla  yli 14 h ennen kun saimme viimeisetkin jaksot purkkiin. Kävin kotona kääntymässä ja lähdin Virta-poliisisarjan karonkkaan. Olipas kiva nähdä tuttuja taas! Tuntui, että tässä välissä oli mennyt tosipitkä aika, kun jäin pois ennen viimeistä kuvausjaksoa muiden töiden takia.

Sain tällaisen mielettömän hienon karonkkalahjankin – taskumatti jossa jotain väkevää (en ole vielä uskaltanut maistaa), kuva päähenkilöstä sekä poliisin eristysnauhasta tehty rusetti. Lahjan perusteluna se, että koska Virta-sarjasta toki tulee iso hitti, tällaisia oheistuotteita saatetaan pian nähdä markkinoilla… ;)

Varmaa tietoa minulla ei ole, koska Virta-sarjaa näytetään tv:ssä, ensi keväänä vissiin. Kreisi Karaoke -ohjelma alkaa kuitenkin la 10.10. klo 18:00 MTV3:lla.

Sitä odotellessa, aurinkoista syysjatkoa! :)

2 kommenttia

  1. Daniel 24/09/2009

    Nyt laulamaan craisisti!


  2. Heidi 24/09/2009

    Just det :)


Comments are closed.