Maskeerauksen SM-kilpailut

Olen tämän vuoden Suomen Maskeeraajat ry:n hallituksen sihteeri, ja nyt on aika mainostaa yhdistyksen vuosittaisia maskeerauksen SM-kisoja 14-15.11.2009, paikkana taas Kauneus-messut Helsingin messukeskuksessa.

Tämä vuosi on lisäksi yhdistyksen 20v juhlavuosi; maskeerausalan konkarit ja kunniajäsenemme Kaija Ilomäki, Kaarina Kokkonen ja Tuija Luukkainen allekirjoittivat vuonna 1988 yhdistyksen perustamiskirjan.


Body painting -kisojen teemana 2008 oli “Paholaisen morsian”

Lauantaina 14.11. kilpaillaan body paintingissä, aiheena “Kielletty metsä”. Kilpailu on kaikille avoin, ja osallistua voi yksin tai kahden kilpailijan ryhmissä. Tervetuloa mukaan kaikki luovat ja taiteelliset ihmiset! :)

Sunnuntaina 15.11. meikkikilpailun oppilassarjassa aiheena on “80-luku kohtaa discopallon” ja ammattilaissarjassa “Dynastia″. Upeaa kasarifiilistä siis – tule paikan päälle katsomaan tai osallistumaan!

Luvassa on hienoja palkintoja, ja ammattilaissarjan SM-voittaja pääsee lisäksi kilpailumatkalle Düsseldorfin messuille. Ilmoittautumisaika 30.10.2008 saakka. Oppilassarjaan voivat osallistua kosmetologi-, parturikampaaja- sekä maskeeraaja- opiskelijat. Ammattilaissarjaan voivat osallistua opinnoistaan valmistuneet kosmetologit, parturikampaajat sekä maskeeraajat.

Lisää tietoa kilpailuista ja säännöistä löytyy Suomen Maskeeraajat ry:n kotisivuilta www:suomenmaskeeraajat.com.

2 kommenttia

  1. Sikri 06/10/2009

    Hihiii minä päätin lähteä oppilassarjaaan :)


  2. Heidi 07/10/2009

    Hieno homma! Kivaa tulee olemaan :)


Comments are closed.