Juhlasilmät

Kun haluaa saada näyttävät silmät nopeasti, hyvä tapa on lisätä irtoripsiä. Ripsistä riippuen kaveriksi kelpaa pelkkä huulikiilto, tai vaikka huolitellut, värikkäät huulet. Kokeilin eilen Nykistä ostamia ripsiä, joista tosin leikkasin puolet pois, ettei olo olisi niin drag queen. :)

Kannattaa valita ripset, joissa on mahdollisimman ohut nauha, jolloin ne ovat helpompi kiinnittää. Usein ripsistä joutuu leikkaamaan palan pois, jotta ne olisivat sopivanpituiset omaan silmään. Kannattaa leikata pidemmästä päästä, muuten ripset eivät istu niin nätisti sisänurkasta.

Jos haluaa päästä helpommalla voi leikata ripset vaikka kahtia, jolloin voi valita joko pidemmän, dramaattisemman lisän tai luonnollisemman version sisäreunan paloista.

Ensin tehdään silmämeikki, ja sitten lisätään irtoripset. Liima levitetään ohuesti nauhaan, annataan kuivua hetken ja painetaan kiinni ripsirajaan, ensin keskeltä ja sen jälkeen asetetaan reunat. Irtoripset ja omat ripset voi puristaa yhteen peukalon ja etusormen välissä, jotta saa ne mahdollisimman tiivisti yhteen. Tarvittaessa voi lisätä eyelineriä jotta saa nauhan täydellisesti piiloon, ja hieman mascaraa, jotta irtoripset sekoittuvat paremmin omiin.

Irtoripsiä löytyy melko luonnollisista malleista erivärisiin ja -kokoisiin fantasiaversioihin. Ripsitupsuilla ja yksittäisillä irtoripsillä saa hyvin kevyen lisän, ripsinauhasta voi leikata haluamansa pituisia paloja. Kun innostuu leikkimään ripsillä, voi toki yhdistellä erilaisia irtoripsiä ja paloja ripsistä, tai vaikka lisätä pitsiä, höyheniä tms hauskan efektin aikaansaamiseksi.


Make Up Storen ripsivalikoimaa

Käytön jälkeen ripset puhdistetaan liimasta ja säilytetään laatikossaan jotta kaareva muoto säilyy. Eikun rohkeasti kokeilemaan! :)

2 kommenttia

  1. Sanna 04/12/2009

    Pitäisi ehkä uskaltautua terästämään katsetta näin pikkujouluaikana joillain upeilla räpsyttimillä. :)


  2. Heidi 05/12/2009

    Go for it! :)


Comments are closed.