Vesileikkejä

Tänään tein mallille kuvausmeikin, jonka jälkeen hän hyppäsi uima-altaaseen roiskimaan vettä ympäriinsä.

Kyseessä oli mainoskuva johon haluttiin mallin kasvot vesipisaroiden ympäröimänä. Taustalle tuli vielä miespuolinen malli, en tiedä kuinka paljon hän näkyy lopullisessa kuvassa, mutta tasoittelin toki hänenkin ihoa.

Meikkipohjana käytin rasvapohjaisia peitevärejä ja viimeistelin ohuesti mineraalipuuterilla. Olin suunnitellut, että laitan mahdollisimman vähän meikkiä ihoon, mutta koska mallilla oli iho hieman huonossa kunnossa, piti toki näpyt yms peittää. Tietysti tummat silmänalusetkin vaativat tähän vuodenaikaan jo hieman työstämistä, ja valot/varjot voi tehdä vaaleaa ja tummaa sävyä yhdistämällä.

Rasvavärit eivät onneksi lähde kovin helposti, jos ei hankaa ihoa. Poskipunaksi sopi raikkaanvärinen huulipuna, jota taputtelin sormilla ihoon.

Silmämeikkinä käytin MACin vedenkestäviä “fluidline” -värejä sekä vedenkestävää ripsiväriä. Pakissa löytyi vielä Lumenen Star Effect waterproof mascara, jota ei enää saa kaupoista. Sitä ei ole tullut käytettyä, koska asiakkaat haluavat mieluummin Kanebo 38°C -mascaraa kuin täysin vedenkestävää. Tiesin kuitenkin Lumenen pysyvän, sitä on joskus joutunut putsaamaan siveltimestä eikä se ollut ihan helppo tehtävä…

(Ripsien kohdalla olin hieman huolestunut, että menisivät märkinä “kasaan” kuten tässä nätissä suihkunjälkeisessä kuvassa..;)

Meikki pysyi kuitenkin hyvin kasvoilla, ja ripset nättinä, vaikka malli oli läpimärkä ja kävi välillä saunassa lämmittelemässä. Hyvä homma, toivottavasti tuli hieno kuva! Vilkaisin valokuvaajan olan yli kun hän kävin läpi otoksia, mutta hankala sanoa mitään ennen kuin kuva on cropattu ja fiksattu.

Jos ei näyttelijän hommassa ole glamouria, niin ei kyllä mallinkaan.. vesi oli aika kylmä ja mallit hytisivät ottojen välissä. Mutta jokaisessa kuvassa näkyi silti iloinen hymy… respect. :)

5 kommenttia

 1. Sikri 30/10/2009

  Mulla on tulossa yksi vedenalainen keikka ja tästä saikin hyviä vinkkejä siihen. Malli on siis tosiaan ihan uppeluksissa ja meikin pitäisi olla värikäs. Olen todella innoissani tästä, mutta ompahan myös iso haaste opiskelijalle :D

  Voiko tätä blogia tilata logilistan kautta? Olisi ihan huippua, jos pystyisi.


 2. Sikri 30/10/2009

  logilista eli Blogilista…kirjoitushärö…


 3. Heidi 30/10/2009

  Hei, kiva, että oli apua! Tsemppiä, you can do it :)

  Juu, löytyy kyllä blogilistalta:
  http://www.blogilista.fi/blogi/heidi-m-a-k-e-u-p-blogi/6032


 4. Sikri 02/11/2009

  Ihanaa, nyt mä pääsen lukemaan kaikki jutut heti niiden ilmestyttyä :) On niin hienoa ja hauska seurava ammattilaisen elämää, ja salaa toivoa, että itsekin vielä tulevaisuudessa työllistyisi…


 5. Sikri 02/11/2009

  Huoh -hyvä etten opiskele kirjailijaksi näillä kirjoitusvirheillä… :D


Comments are closed.