Körsbärsträdgården

Olin viime viikolla ensimmäistä kertaa tutustumassa Körsbärsträdgården-näytökseen Svenska Teaternilla. Ensi-ilta on parhaillaan meneillä tänään ja ensi viikolla menen varsinaisesti tekemään töitä.


Svenska Teatern on aikamoinen sokkelo, kun siellä ensimmäisiä kertoja itsekseen seikkailee… en taida olla maailman paras suunnistaja, ja maskivaihtoja on ympäri teatteria. Pidetään peukkuja, että olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan! ;)

Melko erikoisia teatterimaskeja tulee myös olemaan kyseessä, hauska päästä tekemään toispuolisia, outoja lookeja. Tässä valokuvaan taustalla kun näyttelijän hiuksia laitetaan:

“Tutustumispäivänä” oli aikamoinen härdelli, osa näyttelijöistä opettelee tekemään maskit itse, mutta nyt suurin osa heistä oli maskissa laitettavana. Kiire tuli vaikka meitä oli kolme maskeeraaja paikalla. Jatkossa tulee olemaan vain kaksi tekijää näytöksissä, mutta kyllä se siitä sitten kun tulee rutiinia tekemiseen… :)


Näyttelijöiden ryhmäkuva Svenska Teaternin sivuilta