Joululomaa odotellessa

Huh, rankka elämä. ;)

Vartalo tuntuu särkevän joka paikasta. Sähly vailla venytyksiä hoitaa osansa, lisäksi törmäilin reiteni mustelmille ja sain auton oven selkään (älä kysy). Eilen juhlimme Ihmisten Puolue -sarjan karonkkaa, tanssimisella ja alkoholilla on siis myös osuutta tämänhetkiseen olotilaan.

Olipas kyllä kiva ilta, kuvausporukka koostuu ihastuttavista yksilöistä joiden kanssa on ilo viettää aikaa, sekä töissä, että vapaalla. Töissä ei välttämättä ehdi niin paljon jutella kuin haluaisi, joten “haastattelen” ihmisiä innolla kun on paremmin aikaa. Esim hurmaava Taneli Mäkelä istuu maskituolissa lyhyen hetken aamutuimaan mikä on ihan eri asia kuin istua vastapäätä ravintolan pöydässä. =)

Tänään olin teatterilla tekemässä Körsbärsträdgården-näytöstä ja käytin kaiken energian siihen, että olin pirteä ja iloinen kun maskeerasin näyttelijöitä, mutta vaihtojen välissä läsähdin itse lepäämään tuoliin.

IhPua nähdään kuitenkin vielä ensi vuonna! Uudet jaksot alkavat helmikuun 20. pvä ja jatkuvat toukokuun loppuun saakka. Sitä odotellessa.

Tunnelmallista Joulua ja Upeaa Uutta Vuotta 2010!*

*jos minusta ei kuulu ennen sitä :)