Koska olet sen arvoinen

Jos sinulla olisi ystävä, joka puhuisi sinulle samalla tavalla kuin sinä joskus puhut itsellesi, pyörisitkö pitkään sellaisen henkilön kanssa? -Rob Bremer-


– “et oo sellainen kun sun pitäis olla”
– “kenen mukaan?”

Kliseissä on se ikävä puoli, että niitä vähätellään, kunnes saa sen ahaa-elämyksen jota kliseen tajuaminen vaatii. Tutulle “kauneus tulee sisältä” -sanonnalle nauretaan, että se on rumien lohdutukseksi keksitty.

Mikä se “ruma” nyt sitten onkaan? Varmasti suurin osa kaikista naisista pystyy samantien, yhtään miettimättä, sanomaan monta asiaa itsessään, jotka ovat rumia tai vääriä jollain tapaa. Jonkin elämää suuremman kauneusihanteen mukaan? Miksi pilkomme itseämme palasiksi?

Kun tutustuu uuteen ihmiseen, saa jonkinlaisen ensivaikutelman, jota sitten lähdetään rakentamaan. Jos tämä ihminen on ystävällinen, iloinen ja huokuu tervettä itseluottamusta, hän vain kaunistuu silmissä päivä päivältä. Jos taas ensivaikutelmalta “kaunis” ihminen osoittautuu ikäväksi, itsekkääksi tyypiksi, kauneus haalistuu melko nopeasti. Kauneus tulee sisältä. I rest my case. ;)


– “oot kyl aika hyvä tyyppi”
– “tiedän”

Jos haluaa harrastaa uudenvuodenlupauksia voisi vaikka luvata pitää hyvää huolta itsestään ja olla kiitollinen omasta ainutlaatuisuudestaan! :)

Klassinen “laihduttaminen” tai “alkoholin vähentäminen” on vaikeaa jos ylensyömisen tai ryyppäämisen takana piileksii itseinho ja tyytymättömyys omaan elämään. Kaikkea voi muuttaa, sinä itse päätät elämästäsi ja omasta onnestasi, ei kukaan muu.


– “sä oot ihana, tykkään susta”
– “samoin :)”

Kun viihdyt omassa seurassasi ja pidät itsestäsi, se näkyy ulospäin ja vetää muitakin puoleesi. Ja kun osoitat myös muille, että välität heistä ja arvostat heitä niin sinusta ei saa muuta kuin kaunista! Mene siis ja kaunista maailmaa.

Ajattele kuinka onnellinen olisit, jos juuri nyt menettäisit kaiken mitä sinulla on – ja sen jälkeen saisit sen kaiken takaisin. -Frances Rodman-

3 kommenttia

 1. Daniel 21/12/2009

  ootte niin ihania!!!


 2. Sikri 30/12/2009

  Tämä oli kyllä niin ihana postaus :) <3
  Hyvää alkavaa ja työntäyteistä vuotta Heidille!


 3. Heidi 01/01/2010

  Kiitos ja sitä samaan sinulle! :)


Comments are closed.