Talvikeikkailua

Pakkien raahaaminen lumimassojen läpi ei aina tunnu kovin houkuttelevalta, mutta mukavia keikkoja on kyllä ollut, sinänsä.


Kirjuriluodon kesäteatterin pr-kuvaukset

Nyt kun Sydänjää on taas ajankohtainen, Kirsi otti yhteyttä ja pyysi tekemään hänelle meikin Apu-lehden valokuvausta ja haastattelua varten. Toivottavasti tuli hienoja kuvia, pitää vilkaista kun seuraava nro ilmestyy.

Ruotsin kielestä on välillä hyötyä. Kuun lopussa menen tekemään ruotsinkielistä keskusteluohjelmaa, johon kerättiin kokoon pieni ja täysin ruotsinkielinen työryhmä. Kerron kuvauksista lisää myöhemmin. Olen myös lupautunut Min Morgon -aamuohjelman back-upiksi, eli pahimmassa tapauksessa minulle soitetaan aamuyöllä ja kutsutaan viideksi töihin. Toivottavasti voimme kuitenkin hieman etukäteen sopia tuurauspäivistä. :)

Siitä on aikaa, kun olin tekemässä mainoselokuvayhtiö Oscarin tuottaman allergialääkkeen mainoksen. Yritin etsiä täältä blogista mitä olin kirjoittanut siitä, mutta en löytänyt… liikaa tavaraa. ;) Aikaisin keväällä se kuitenkin oli, koska oli jääkylmä ja feikkasimme kesäfiiliksiä heinäladossa. Itse mainosta en koskaan nähnyt telkkarissa.

Olin tänään tekemässä heille meikkejä toiseen mainosspottiin, ja pääsin näkemään Heinix-mainoksen samalla. Videon voi katsoa tästä. Itse tykkään huumorista, jota tehdään täysin tosissaan, tuo taitaa mennä siihen kategoriaan, peruukkien puolesta. :)

Tämänpäiväinen mainos kuvattiin R-kioskissa, saas nähdä koska se tulee ulos ja mahdanko bongata tällä kertaa…

1 kommentti

  1. Heidi 15/01/2010

    Löytyi sittenkin, pari hassua riviä olin kirjoittanut. Siitä onkin melkein 2 vuotta. Kylläpäs aikaa rientää. :)

    http://heidimakeup.com/blogi/archives/169


Comments are closed.