Kul på svenska

Olin käynyt Min Morgon -ohjelman studiossa aikaisemmin, kun tutustuin paikkoihin back-up maskeeraajan ominaisuudessa. Tällä kertaa olimme kuitenkin siellä ihan eri porukalla, tekemässä sketsejä Lilla Onsdag -ohjelmaan. Tapasimme studiolla vasta kymmeneltä, kun aamushow oli hoidettu pois alta.


Min Morgon -maskihuone

Paikalle saapui ruotsalainen näyttelijä ja koomikko Robert Gustafsson, jonka maskeerasin vanhaksi ukoksi, sekä näyttelijä Max Forsman, joka esitti Min Morgon -juontajaa.

Toivottavasti tuli hyvää materiaalia, ainakin meillä paikalla olevilla oli kovia vaikeuksia olla repeilemättä ääneen kun kameri kävi. Robert on todella hauska ja ainakin tässä hahmossa täysin ennalta-arvaamaton. :)

Lilla Onsdag alkaa FST5-kanavalla 27.4.2010!

1 kommentti

  1. Heidi 04/03/2010

    Ruotsinkielestä puheen ollen, tuli mieleen suositella Magnuksen blogia: http://svensken.papper.fi/

    Magnus on yksi Lilla Onsdagin vieraista, ja hän kirjoittaa hurmaavasti suomeksi, vaikka on muuttanut Ruotsista Suomeen vasta 4 vuotta sitten. Tätä lukiessa tulee ainakin minulle aina hyvä mieli :)


Comments are closed.