Kuivaa tekstiä

Varokaa vettä, se kuivattaa! Epäloogista?

Oma iho on ollut kuivahko jo jonkin aikaa, ja sen jälkeen kun toissapäivänä lilluin pari tuntia uimahallissa, se veti herneen nenään. Mietin eilen töissä miksi naama kuumotti meikin alla, ja nyt pidän niin paljon taukoa meikeistä kun pystyn ja levitän kosteutta vähän väliä punoittavaan hipiään. Onneksi on kivoja ystäviä jotka tulevat kotiin viihdyttämään, ettei tartte lähteä ulos. :)

Kosteusnaamio on pop talvella, mutta jos ei satu olemaan sellaista saatavilla, voi aina tehdä kasvovoiteesta “naamion” levittämällä sitä reilun kerroksen ja antaa vaikuttaa. Jos iho ei ime kaikkea voidetta, ylimääräisen voi kevyesti painella kasvopaperilla pois.

Ja sillä välin kun kököttää kotona ja odottaa, että iho rauhoittuisi voi vaikka kirjoittaa blogia. Tai katsoa YouTubesta IhPun hauskoja klippejä, stalkata kavereita facebookissa, tai jopa lukea sen kirjan, jonka olisi jo pitänyt lukea, koska sunnuntaina kokoontuu sitä koskeva kirjakerho…  ;)

Hauskaa kun “kaikki” bloggaavat nykyään. Löysin Thomaksen sivut ja tiedon siitä, miltä näyttää, kun Lilla Onsdag -ohjelmaa leikataan. Kuulemma on hidasta, mutta hyvää kannattaa varmasti odottaa! (Toivottavasti hän ei eksy lukemaan tätä, toisen pirteyksiä on ärsyttävää kuulla kun itse tuskailee niska limassa;).


Ihanan iloiset Sonja Kailassaari ja André Wickström.

Jos vaikka nyt menisin lukemaan sitä kirjaa. “If it wasn’t for the last minute, nothing would ever get done”.

Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Santeli 17/03/2010

    Voi harmi, että iho kuivui liiaksi ihanasta lillumisestamme :/ Toivottavasti pian helpottaa! Halit :)


  2. Heidi 17/03/2010

    Eipä hätää, piti vaan päästä valittamaan ;) Parin päivän tehokosteutus auttoi ja nyt on taas ihan ok. Yritän muistaa, ettei uimahalli ja talvisää ole hyvä yhdistelmä. Oli se kivaa, silti! Halit :)


Comments are closed.