Yleistä ylistystä

“Epävarmuus rumentaa, hyvä itsetunto kaunistaa”

Jos pystyisin yhden asian poistamaan meistä suomalaisista, se olisi epävarmuus. Meidän luonteessamme on todella paljon hienoa, mutta itsensä vähättely ja turha vaatimattomuus ei kuulu niihin. Tämä ei tietenkään koske kaikkia, mutta on se kumma miten monessa eri tilanteessa se kateus/epävarmuus nostaa päänsä ja ollaan sitä mieltä, että olemme huonompia kuin muut.

Itsevarmuus ei ole sama asia kuin ylpeys tai koppavuus, näillä peitetään usein nimenomaan sitä epävarmuutta. Terve itsevarmuus on kaunista, hyväksyvää ja inspiroivaa – “tässä minä olen, minulla on paljon annettavaa maailmalle”! :)

Tässä edesmenneen meikkigurun Kevynin haastattelu, jos kiinnostaa tutustua. Hän korostaa miten tärkeää on pitää itsestään juuri sellaisena kuin on. Erilaisuus on se mikä tekee meistä kauniita ja mielenkiintoisia, ei täydellisyys.


Kevyn Aucoin 1962 – 2002

“Beauty has a lot to do with character” -Kevyn Aucoin-