Ihanat työvälineet

Ihmettelen, etten näe unta siveltimistä, kun niiden peseminen on usein viimeinen asia jonka teen, ennen kun nukahdan…

Pidän kovasti työvälineistäni, näiden avulla saa loihdittua vaikka mitä! Mieluummin hyvät välineet ja huonompi-
laatuiset meikit kuin toistepäin. :)

Kannattaa pitää siveltimistään hyvää huolta; pestä ne hellävaraisella pesuaineella (esim shampoolla tai marseille-saippualla), puristaa muotoonsa ja antaa kuivua lappeellaan (ettei kosteus pääse irroittamaan liimaa), sekä desinfioida ne silloin tällöin.


Pestävää saattaa olla jo parista meikistä tämän verran

4 kommenttia

 1. Santeli 26/03/2010

  Sulla tuota arsenaalia epäilemättä riittää :) Nyt ihan amatöörin kysymys aiheeseen liittyen: kannattaako luomiväriä levittää mieluummin ns. perinteisellä siveltimellä vai nukkasiveltimellä (tuon termin googlasin ;) ? Luomiväreissähän tulee usein tuollainen minikokoinen nukkasivellin, mutta mitkä ovat kummankin sivellintyypin edut ja mahdolliset heikkoudet?
  Kaunista päivää, hauskaa vkl:a ja halit!


 2. Heidi 26/03/2010

  Heippa code name Santeli, ja kiitos kysymyksestä!

  En oo ikinä kuullukkaan tuota “nukkasivellin”-termiä ;) Sillä on hankala häivyttää, mutta saa hyvin töpöteltyä runsaast pigmenttiä luomelle. Siveltimellä saa kevyempää jälkeä ja paremmin häivytettyä. Itse en käytä juuri ikinä noita “nukkasiveltimiä”, mutta jotkut meikkaajat levittävät esim koko luomelle väriä tällaisella, ja häivyttää sitten siveltimellä reunoja.

  “Tyyli on vapaa, kunhan lopputulos on loistava”
  Eiks je? :)

  Halit kultasein.


 3. Iita 26/01/2012

  millä niitä vois desinfioida? :) oon pessy omat siveltimeni aina dermosilin likaisten käsien saippualla ja se on kans tosi hyvä. mut tuo desinfiointi ois kiva kans tietää kun siveltimet melkeen jokapäiväisessä käytössä mullakin :)


 4. Heidi 26/01/2012

  Hei Iita!
  Kaikenlainen alkoholi tappaa pöpöt, mutta mitä vahvempaa se on, sen huonompi se on siveltimien karvoille. Eri merkeillä on sivellinpuhdistusaineita, joissa on myös alkoholia.

  Tärkeintä on kuitenkin, että siveltimet ehtivät kuivua pesujen välissä kunnolla. Kosteudessa bakteerit elävät mukavasti.


Comments are closed.