Pinnallista pohdintaa

Tänään teen look-alike meikkiä. Ihan siitä syystä, että olen ollut flunssassa pari päivää ja nyt yritän saada itseni edes muistuttamaan tuota yläkulmassa olevaa ihmistä. :)

Ei ole ihan helppoa, en taida edes ryhtyä punaisia nenänpieliä peittämään. Jos olisi pakko, vaikka valokuvaa varten, kuorisin nenästä ensin kuivan ihon pois, pitäisin tehokosteuttavaa voidetta vaikuttamassa niin kauan kun pystyisin ja levittäisin juuri ennen h-hetkeä kevyen meikkivoiteen. Ei puuteria, kuivaan ihoon ei kannata laittaa, se paljastaa armotta kesivän ihon. Ja kirkastavia tippoja silmiin. :)

Jostain syystä kaipaisin myös piristystä… kevätväsymys, mikälie. Leikin taas ajatuksella tehdä syrjähyppy blondien puolelle. Pari kesää sitten kokeilin, mutta koska olin silloin töissä koko ajan en oikeastaan ehtinyt testata pitääkö paikkansa, että blondeilla on hauskempaa? ;)

Nyt sen voisi tehdä fiksummin, ja antaa kampaajan hoitaa värjäämisen, sen sijaan, että itse leikin kotona värinpoistojen kanssa. Rasittavaa tukalle, tosin sillä ei ole niin väliä kun pitää hiukset lyhyinä. En suosittele pitkähiuksisille!


Ensimmäinen värinpoisto ja punertava look


Toinen vaihe – keltaiset hiukset


Loppukesästä pääsin puhtaaseen platinablondiuteen

Älytöntä sinänsä; muistan vielä miten ihanaa oli palata takaisin bruneteksi, mutta silti välillä tulee tällaisia pakkomielteitä muuttaa ulkonäköään. Vaihtelu virkistää, ei voi mitään.

Onhan tuossa ihan hurja värjääminen juurikasvuineen ja kulmakarvojen vaalentamisineen… jos vaikka saisin itseni puhuttua pois tästä ideasta. Aina ei tosin onnistu.

3 kommenttia

 1. Sikri 03/04/2010

  Vaude, sulle kyllä sopii tuo platinuuskin! Oikea kesäbeibe :)
  Millä sait vaalennettua kulmat? Mun käyttämästää hairbleachenerista (Stokkalta sellanen sinien pahvipakkaus) tulee ihan keltaista karvaa :((


 2. Heidi 04/04/2010

  Kiva kuulla :) Joo, puhdas sen olla pitää. Kellertävä tukka ei oo kovin monelle se paras vaihtoehto…

  Kulmien vaalentamiseen käytin RefectoCil bleaching paste for eyebrows. Ostin Hairmailin tukusta.


 3. Heidi 07/04/2010

  Huh, taisin väistää vaaran.

  Kaveri sanoi niin tunteella “ei, älä… se ei sovi sulle!” kun oli puhetta muutoshalustani, joten se siitä. ;) Arvostan suorapuheisuutta, varsinkin kun on oikeassa.


Comments are closed.