Se pieni ero

Jos ei muuta silmämeikkiä laita kuin mascaraa, tämä pieni lisä tekee huiman eron: tumma sisäkajali yläripsien alapuolelle. Tämä saa ripset näyttämään tuuheammilta ja jopa hieman pidemmiltä.

En lupaa mitään prosentteja, mutta tässä kuvatodistetta johon photoshop ei ole kajonnut. ;)

Jaa, ei tätä ollutkaan niin helppo kuvata… Mutta kokeilkaa itse, eron huomaa kyllä. :) Parhaiten saa piirrettyä pehmeällä kynällä, ja painamalla sormella yläluomea, jolloin pääsee ripsien alapuolelle.

Mitä tarkemmin saa maalattua ripsien alta ja välistä, sen tuuheammilta ne näyttävät.


(Vasemmanpuoleisessa silmässä pelkkä ripsiväri)

8 kommenttia

 1. S 06/04/2010

  Hyvä vinkki, täytyypä joskus testata!


 2. N 07/04/2010

  Mahtava vinkki, mutta miten tuo pysyy hyvänä koko päivän? Mulla toi tuuppaa suuttaantumaan alaripsien tyveen silmänräpäyksessä (myös kirjaimellisesti). Koska tykkään käyttää alaripsien tyvessä vaaleaa kajalia en halua sinne tummaa sekaan.


 3. Heidi 07/04/2010

  Mmm, toi pysyminen on vähän pulmallista, joillakin pysyy paremmin kuin toisilla. Jos tuntuu, että se kovasti sotkee alapuolelle niin kannattaa suosiolla jättää pois. Voi kokeilla niin, että laittaa sitä tummaa lähinna ripsien väliin, ei koko alueelle, tai käyttää vedenkestävää kynää.

  Sisäkajalin päälle voi myös varovasti töpötellä hieman luomiväriä, joka kiinnittää kynän paremmin, mutta jos on kovin herkät silmät en suosittele. Se tuntuu vähän oudolta ennen kun silmä tottuu.


 4. Daniel 08/04/2010

  Borde testa när jag ska till finnbyn å festa!


 5. N 11/04/2010

  Noniin, testattu on. Laitoin kajalia vain altapäin yläripsien tyveen / väliin, mutta jätin varsinaisen sisäkajalin pois. Kesti koko lauantai-illan eikä tuhriintunut alaluomen sisäreunaan. Kiitos mahtavista neuvoista =)


 6. Heidi 12/04/2010

  Hieno homma! :)


 7. Anne 24/04/2010

  Tätä aion testata heti huomenna!


 8. Anne 26/04/2010

  Ääh, lävähti heti alaluomelle =(


Comments are closed.