Niitä näitä

“Ihailemal oppii kyl enemmän ku arvostelemal”

Onpas outo olo tänään… hieman unenomaisesti katselen maailmaa. Normi kevätväsymys on kuitenkin vaihtunut sellaiseen seesteiseen olotilaan ja suhtaudun kaikkeen lempeästi; haluan kannustaa ja ilahduttaa kaikkia vastaantulevia. :)

Kävin tänään tapaamassa KAKSITVÅ-merkin suunnittelijakaksikon koskien heidän tulevaa muotinäytöstä. Lavalle tulee 9 naista ja 4 miestä, eli kovin monimutkaisia meikkejä ei ehdi tehdä, jos ei halua koko päivää niitä vääntää. Oltiin kivasti samoilla linjoilla, heiteltiin ideoita hetken ja lupasin miettiä vaihtoehtoja tarkemmin (kun olen taas hereillä;) ja palata asiaan.

Jos muotinäytös kiinnostaa, 2€ hintaisia lippuja myydään Helsinki10-myymälässä (Eerikinkatu 3). Aika ja paikka on ke 28.4. klo 21-22 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Maikkarilla pyörii tällä hetkellä eläkeläisille suunnattu kylpylämainos, jota olimme tekemässä Aulangossa pari viikkoa sitten. En ole nähnyt sitä, ja tällä tv-katseluaktiivisuudella en luultavasti tule näkemäänkään. Ainakin mallit olivat niin luontevia ja valovoimaisia yhdessä, että sen puolesta pitäisi näyttää hyvältä.

YouTubessa olen sen sijaan pyörinyt jonkin verran, katselin äsken vanhoja hupipätkiä Ihmisten Puolue -sarjasta. Totesin, että naisten tyyli on muuttunut, tai siis kehittynyt, siitä kun viime syksynä aloitettiin. Päivin hahmo on selkeytynyt, hän oli hieman liian “stailattu” jossain vaiheessa. Tuntuu, että tummemmat luomivärit ja yksinkertaiset bändipaidat yms sopivat hahmolle paremmin. No, makuasioita. :)

Reginan hahmo oli vähän särmätön, mutta kun ollaan lisätty hieman “kökköjä” elementtejä, kuten hiuspantaa, puukoruja yms, hänestä tuli se aavistuksen boheemi täti jota haettiin. Tosin kaikki muuttuvat ja käyvät läpi erilaisia tyylivaiheita, miksei myös Regina ja Päivi? :)

Pikkukeskiviikko alkaa muuten näköjään jo ensi viikolla, eli ti 20.4. eikä 27.4. kuten luulin.

Viikonloppuja! :)