Kaunista promoa

Oi, olipas kivat kuvaukset. Tein taas Amberian Dawn -yhtyeelle meikit promokuviin, viime kerrasta on jo joitain vuosia. Miehet pysyvät tutussa lookissa, mutta yhtyeen naislaulaja on kuin kameleontti. :)


Amberian Dawn -yhtyeen laulaja, vuosimallia 2007

Tällä kertaa laulajalle tehtiin pinup-henkinen, seksikäs meikki, joka istui todella hyvin pitkän, punaisen tukan kanssa. Kun hän vielä on todella taitava poseeraamaan kuvissa, valokuvaajan ei tarvinnut kuin painaa nappia ja minä seisoin vieressä ihailemassa jälkeä. :) Saan kuulemma laittaa kuvia tänne esille, joten palaan asiaan kun on tullut valmista.

Valokuvaaja oli tyytyväinen miestenkin meikkeihin, häneltä säästyy paljon hommia kun ei tartte photoshopissa korjata. Ja laulaja oli mielettömän näköinen jo raakakuvissa, joten ei voi kuin onnistua.

Ja asiasta kukkaruukkuun. Löysin tällaisen kuvan kun seikkailin netissä, avartavaa jos haluaa miettiä omia parhaita värejään. Ympyröin “itseni”, koska teki mieli. :)

Kuva: Jaana Ylén